Forum » Šport » UEFA Champions League
UEFA Champions League
Temo vidijo: vsi
BivšiUser2 ::
Real je dejansko iz igre sfauliral Salaha.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
Vazelin ::
BivšiUser2 je izjavil:
Real je dejansko iz igre sfauliral Salaha.
rutinirana zmaga za Real se mi zdi da bo tole business as usual
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Mproti juvetu bi morali pupušiti, ne pa da ga sodniki ohranjajo v igri. Da bi na pošten način zmagali proti težjim zmagal nebi rekel nič.
Hah sedaj bo treba spet 10 tekem nazaj poslušat, ko bo Real dvignil pokal
Zidane ima pa nor score v LP
Over.
Karius :/
Zidane ima pa nor score v LP
Over.
Karius :/
Zgodovina sprememb…
3:1 It's over.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BivšiUser2 ()
Se vidimo naslednje poletje v tej temi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BivšiUser2 ()
Damn že tretja zaporedna zmaga Reala v LP. Nekaj neponovljivega imo. Bo pa potrebno osvežiti ekipo. Tile ne bodo večno tako motivirani
Po tistih škarjicah Balea razpad Liverpoola
Evo Benzema je vedno tu, ko ga rabiš
Po tistih škarjicah Balea razpad Liverpoola
Evo Benzema je vedno tu, ko ga rabiš
Zgodovina sprememb…
Cruz ::
Najbolj dolgočasen finale lp ever? Res žalost od nogometa iz obeh strani.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.
r3dkv1c4 ::
Ma super finale je bil.....skos akcija....kot ponavadi.
Zasluženo.
Zasluženo.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
kok je ta studio na pop tv beden. ko bi vsaj Švickota gostovali, da bi bilo vsaj zabavno.
haha pol komentarjev na mmc kako je ramos gnoj ker da je poškodoval Salaha otročiči
Zgodovina sprememb…
Mato989 ::
HALA MADRID... kot zmeraj te Real nagradi za navijanje... od leta 2000/2001 in ob ogledu gola Zidana =) Edino kaj je, danes se sploh več preveč ne veselim, je že pričakovano. Piše se zgodovina...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Skyman ::
Tako je.. danes se je treba "veseliti" jutri je nov dan,ter pise se zgodovina.Vrjetno bo padel "remont" pri realu CR ze napovedal da je bilo lepo za real igrati!
Dr_M ::
Heh, pricakovano. Bravo Real.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Tako je.. danes se je treba "veseliti" jutri je nov dan,ter pise se zgodovina.Vrjetno bo padel "remont" pri realu CR ze napovedal da je bilo lepo za real igrati!
Posloviti se je potrebno, ko si na vrhu. Damn, kakšna kariera v Realu zadnjih nekaj let za Ronalda. Prav tisto za čisto desetico.
Imo se bo poslovil tudi Zidane in šel v francosko reprezentanco (če se jim letos nastop na SP ponesreči).
Remont bo vsekakor potreben.
Verjetno je bila to top ekipa ever. Držati tak nivo toliko let (4x zmagat v 5 letih) v tako kakovostnem tekmovanju je nekaj neponovljivega.
HALA MADRID :D
Zgodovina sprememb…
IL_DIAVOLO je izjavil:
Tale real je cisto iztrosen.
To se tebi samo zdi.
Se pravi, po tvoje, najbolj iztrošen klub je zmagal LP......šment, tole pa neki ne štima.
Bom kar tu spremljal transferje, ker očitno podajate najbolj skrite informacije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
IL_DIAVOLO ::
Tudi milan je leta 2007 osvojil ligo prvakov s cisto iztroseno ekipo. Nic presenetljivega. Se pa utrujenost ekipe kaze v prvenstvu, kjer rabis svezino in konstanto.
Izkusnje zmagujejo take velike turnirje.
Izkusnje zmagujejo take velike turnirje.
Skyman ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
To se tebi samo zdi.
Se pravi, po tvoje, najbolj iztrošen klub je zmagal LP......šment, tole pa neki ne štima.
Bom kar tu spremljal transferje, ker očitno podajate najbolj skrite informacije.
Skrite niso... samo je treba mal brati.Koliko je dejanko res na temu se bo vidlo po SP
http://www.skysports.com/football/news/...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()
IL_DIAVOLO je izjavil:
To se tebi samo zdi.
Skrite niso... samo je treba mal brati.Koliko je dejanko res na temu se bo vidlo po SP
http://www.skysports.com/football/news/...
Ne ne ne, ni treba brat bedarij.
To so info za tebe.
Za nas, ki ne absorbiramo vseh info smeti, pridejo konkretnejse info po zakljucenih transferjih.
The first Madrid goal had been Karius's fault too, a ball thrown against Karim Benzema's outstretched foot that you would be disappointed to concede in the Monday night five-a-side.
Najlepši opis prvega gola Reala...
VaeVictis ::
Gambino ::
Ne bomo pozabili, kako in na kakšen način je Real prišel do finala zadnja leta. Če imaš na strani sodnike potem to ni težko!!! Jebeš takšen klub kjer igrajo takšni izmečki kot je Ramos in podobni!!!
Jebiga, real je vsaj izkoristil, barcelona je po drugi strani tako gnila, da ji tudi sodniki ne morejo vec pomagat.
Jaz bi se na mestu tekmecev Reala tudi drugo leto precej bal Reala Finale bo v Madridu na Atletic stadionu in kaj češ lepšega da osvojiš četrti zaporedni naslov v svojem mestu?
Morte pa vedet, da je Real ekipo gradil precej let, da je prišel do tega, da so v evropi invincible. Nekako od Ronalda naprej so pridno polnili pozicije in prodajali "odpadke". Odlično kadrovanje skozi leta. Bo pa letos treba nujno osvežit ekipo.
Morte pa vedet, da je Real ekipo gradil precej let, da je prišel do tega, da so v evropi invincible. Nekako od Ronalda naprej so pridno polnili pozicije in prodajali "odpadke". Odlično kadrovanje skozi leta. Bo pa letos treba nujno osvežit ekipo.
Zgodovina sprememb…
Hala madrid
Jaz bi se na mestu tekmecev Reala tudi drugo leto precej bal Reala Finale bo v Madridu na Atletic stadionu in kaj češ lepšega da osvojiš četrti zaporedni naslov v svojem mestu?
Real je imel več sreče, kot kaj drugega. Sodniška jim je šla vedno na roko. Realna slika ekipe je v domačem prvenstvu in tam so letos bogi. Barcelona jih je letos nabila 0:3 v Madridu.
Sreča since 2014
Real je bil precej bogi v času, ko je Barca gostovala v Madridu. No, važno da se lahko tolažite kako je Barca nabila Real v drugorazrednem tekmovanju. Vsi ostali hlepijo po Ligi prvakov.
Real je bil precej bogi v času, ko je Barca gostovala v Madridu. No, važno da se lahko tolažite kako je Barca nabila Real v drugorazrednem tekmovanju. Vsi ostali hlepijo po Ligi prvakov.
Sreča since 2014
Real je imel to prednost letos, da so se skoncentrirali samo na LP, ker v ostalih tekmovanjih niso imeli za burek. Plus sodniki seveda.
Barco je premagala neka Roma. Po dolgih nosovih so tudi oni precej bili osredotočeni na CL. Kljub osvojeni ligi so precej razočarani nad izplenom zaradi popuška v LP.
Ne bomo pozabili, kako in na kakšen način je Real prišel do finala zadnja leta. Če imaš na strani sodnike potem to ni težko!!! Jebeš takšen klub kjer igrajo takšni izmečki kot je Ramos in podobni!!!
Hater,
Skrij se nazaj v jamo.
Cel svet govori o Ramosu. Ta žival ne bi smela stopit na nobeno igrišče več!!! In taki igralci igrajo za nek kraljevi klub. In Real je imel takšnih kostolomcov veliko. Ramos, Pepe, ...
Barca je podcenjujoce šla v tekmo z Romo. In prav je, da je izgubila.
In Barca ima še zmeraj odlično statistiko letos. So podrli kar nekaj rekordov, daleč od slabe sezone, docim je Real igral slabo povsod, še v LP niso igral prepričljivo!!!
Barco je premagala neka Roma. Po dolgih nosovih so tudi oni precej bili osredotočeni na CL. Kljub osvojeni ligi so precej razočarani nad izplenom zaradi popuška v LP.
In Barca ima še zmeraj odlično statistiko letos. So podrli kar nekaj rekordov, daleč od slabe sezone, docim je Real igral slabo povsod, še v LP niso igral prepričljivo!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gambino ()
Cel svet govori o Ramosu. Ta žival ne bi smela stopit na nobeno igrišče več!!! In taki igralci igrajo za nek kraljevi klub. In Real je imel takšnih kostolomcov veliko. Ramos, Pepe, ...
Bistveno je to da je Real podrl kar svoj lasten rekord v novem formatu tekmovanja LP... Faušija je velika, namreč Real je serijsko z izjemo 1x poraz proti Juvetu v LP zadnjih 5 let premagoval vse klube v LP, zato pa cel Svet govori proti njemu, ker kažejo s tem svojo nemoč...
Pa da vidimo tisto vesoljno Barcelono osvojit 3x LP zapored... Ronaldo sam ima toliko naslovov kot Barcelona v svoji več kot 100 letni zgodovini, to pove vse o veličini tega kluba.
HALA MADRID.
Bistveno je to da je Real podrl kar svoj lasten rekord v novem formatu tekmovanja LP... Faušija je velika, namreč Real je serijsko z izjemo 1x poraz proti Juvetu v LP zadnjih 5 let premagoval vse klube v LP, zato pa cel Svet govori proti njemu, ker kažejo s tem svojo nemoč...
Pa da vidimo tisto vesoljno Barcelono osvojit 3x LP zapored... Ronaldo sam ima toliko naslovov kot Barcelona v svoji več kot 100 letni zgodovini, to pove vse o veličini tega kluba.
HALA MADRID.
Seveda v novem formatu, si prav povedal. Serijsko je zmagoval, seveda s sodniško pomočjo. Dokler ne bo kamer je itak brez veze vse skupaj. Ko bo enkrat kamera bo Real samo še bleda senca.
Barca je v zadnjih 10. letih osvojila 7. krat La Ligo, pa še tam so jih s strani Reala kradli, drugače bi bil še kakšen naslov več! Da ne govorim o ostalih pokalih. Ronaldo pa ne seže Messiju niti do jaja!
gruntfürmich ::
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
MArkusPrimus ::
Messi je za Ronalda to, kar je barva televizija za črno-belo. Messi je kompleten igralec, Ronaldo pa kompleten nastopač. Oba pa zadnjih 10 let daleč pred vsemi.
HALA MADRID.
Seveda v novem formatu, si prav povedal. Serijsko je zmagoval, seveda s sodniško pomočjo. Dokler ne bo kamer je itak brez veze vse skupaj. Ko bo enkrat kamera bo Real samo še bleda senca.
Barca je v zadnjih 10. letih osvojila 7. krat La Ligo, pa še tam so jih s strani Reala kradli, drugače bi bil še kakšen naslov več! Da ne govorim o ostalih pokalih. Ronaldo pa ne seže Messiju niti do jaja!
Vsak izgovor prav pride.
Po drugi strani pa bi barcelona brez lessija lahko igrala kvecjemu v kaksni slovenski ligi, real je pa brez ronaldota se vedno sposoben zmagovat. Sodnisko pomoc pa dobivata oba kluba, brez skrbi.
gusto ::
Dokler ne bo kamer je itak brez veze vse skupaj. Ko bo enkrat kamera bo Real samo še bleda senca.
Nobena kamera ne pomaga zaslepljenim, takrat bodo pa drugi izgovori. Bi bila pa sicer zelo dobrodošla kamera na polfinalni tekmi Chelsea in Barce 2009, kjer je po tisti farsi Barca osvojila svoj prvi naslov v Messijevem obdobju.
Pa še ena mal pekoča:
Winners focus on winning, losers focus on winners.
njyngs ::
MArkusPrimus je izjavil:
Messi je za Ronalda to, kar je barva televizija za črno-belo. Messi je kompleten igralec, Ronaldo pa kompleten nastopač. Oba pa zadnjih 10 let daleč pred vsemi.
Salty. Kaj boli ko vidiš, da Messi dosega nepomembne lovorike v primerjavi z Ronaldom? ;)
Ronaldo ima 5x ligo prvakov, 1x Evropski prvak (kar je skoraj isto kot svetovno prvenstvo). Super messi še une brezvezne Cope kjer je edina konkurenca brazilija ne more zmagat
Sta pa oba imo najboljša nogometaša ever. Toliko let na tem nivoju ni ratalo nobenemu pred.
Sta pa oba imo najboljša nogometaša ever. Toliko let na tem nivoju ni ratalo nobenemu pred.
Ronaldo ima 5x ligo prvakov, 1x Evropski prvak (kar je skoraj isto kot svetovno prvenstvo). Super messi še une brezvezne Cope kjer je edina konkurenca brazilija ne more zmagat
No no, evropski prvaki so bili tudi grki, pa vemo da niso baš nešto. Sicer pa jaz ne gledam teh lovorik tako. To so lovorike kluba, celotne ekipe in ne posameznika. Za posameznika so ostale nagrade, kopačka, zlata žoga itn. In se ne strinjam da sta oba najbolša ever. Ker je pred Ronaldom po moje še kar nekaj igralcev. Niso samo goli bistvo nogometa, tudi kakšno dribljanje je fajn vidt.
Pika na i ::
VaeVictis ::
In se ne strinjam da sta oba najbolša ever.
Eh, najboljša sta seveda lahko, za mulčke tipa vazelin in mato. :)
V resnici bosta pa še nekaj žgancev pojedla, da se bosta približala velikim....
Ali lahko Messi velja za najboljšega brez uspeha na nacionalnem področju?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Evropska superliga v nogometu (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Šport | 61702 (11667) | perci |
» | FC Barcelona VS. Real Madrid (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 70544 (59573) | win95<3 |
» | Liga prvakov v nogometu - sezona 2005/2006Oddelek: Loža | 4233 (3746) | monster-x |