» »

UEFA Champions League

UEFA Champions League

Temo vidijo: vsi
««
52 / 71
»»

broken/link ::

in taka ekipa je izločila juventus s skupnim rezultatom 4-1 in potem še Bayern s skupnim rezultatom 2-1
ker niti 3 podaj ne spravijo skupej, pa žoge ne znajo štopat,...

bravo. res bravo za ta komentar.

gruntfürmich ::

si sploh gledal tekmo in v kakem podrejenem položaju so bili? ker blebetaš neumnosti.

nikjer pa nisem rekel da ne morejo premagat vse in na koncu osvojit LP. ampak igralni kader pa je po kvaliteti daleč za elito. ker to pa je v nebo vpijoče. samo to sem povdaril.

kot ekipa pa so izredno kompaktni.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Umrl naj bi Mino Raiola sloviti italjanski nogometni agent.

xseki ::

RIP Mino Raiola

Ok ta novica o smrti Raiole je FAKE.

Raiola sam je potrdil , da ni mrtev: https://twitter.com/MinoRaiola/status/1...

Zvezdica27 ::

bunker ali nek catenaccio je cist ok, ce imas kvaliteto zanj (super tehnicne igralce za preskok ali kontre). atletico je 2x do finala prišel sam so mel vedno hudo ekipo, villarral pa so pač preslabi. Lpool je pac predober.

temu rect antinogomet je neznanje, gre pac za tako obrambno strategijo

zz

da, in tega vilareal nima. njih gledat je kot nas v mladincih včasih, kjer so bile 3 zaporedne podaje velik uspeh.

oo7 ::

Glede na stavnice oba Angleška kluba veljata za favorita čeprav igrata na tujem.

acookook ::

No zdaj pa je tudi "uradno". RIP Mino.

real je tudi v dokaj podrejenem položaju kar se tiče igre, glede na city. sicer ni izgledal tako nebogljeno kot vilareal, ampak se vidi da ni v stiku s trenutno konkurenco. sredina reala ni sposobna zadržati žoge in motoviliti okoli citijeve obrambe ko je to sposobna sredina citija. tehnično so premalo podkovani. ko bo imel takšne veziste (ob benzemaju v trenutni formi in željenem mbapeju), bo znova favorit na stavnicah.
katerega vezista pa misli real pripeljati poleti?

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::

Uff smrt raiole podobno tragična kot maradone, vsaj podobno odmevna. Sploh nisem vedel, da je bolan. Naj bi celo imel raka.

Nobeden ga ni pretirano maral, ampak v svetu fuzbala so se ga bali vsi po vrsti.

Rip.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Mato989 ::

gruntfürmich je izjavil:

real je tudi v dokaj podrejenem položaju kar se tiče igre, glede na city. sicer ni izgledal tako nebogljeno kot vilareal, ampak se vidi da ni v stiku s trenutno konkurenco. sredina reala ni sposobna zadržati žoge in motoviliti okoli citijeve obrambe ko je to sposobna sredina citija. tehnično so premalo podkovani. ko bo imel takšne veziste (ob benzemaju v trenutni formi in željenem mbapeju), bo znova favorit na stavnicah.
katerega vezista pa misli real pripeljati poleti?

Ampak obramba citya pa je tudi dokaj nesposobna da ta real ki ni na nivoju zabije 3 gole...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

jasna stvar da angleži nikoli niso znali igrati obrambe ali imeli dobrih igralcev na teh pozicijah.

se mi zdi da bi morali v realu kar zamenjati krosa s tistim mladim črncem, da bo sredina vsaj za silo spodobna. ampak karlo ni pristaš mladih in nepreverjenih igralcev, in ne-rad experimentira.

Zgodovina sprememb…

Pri Realu gredo generacije talenta mimo (Hakimi, ?degaard, Brahim Diaz, Kubo). Zidane tudi ni nikoli kaj preveč rotiral ekipe, da o sredini sploh ne govorim. Strinjam se z @gruntfürmich, da bi bil Camavinga boljša izbira na sredini.

malo sem tudi gledal tekmo real-espanjol, in sem že prej malo slutil, da pa morda bo karlo dal v igro cavamingo namesto kroosa. če je v njem carlo prepoznal tolikšno dodano vrednost, ga tudi ne bo pustil na klopi. tako kot ni pustil mladega kakaja na klopi ob rui costi in rivaldu nekoč v milanu...

Zgodovina sprememb…

Villareal8-O

Hahahhahahaha upam da gre villareal v finale proti realu to bi blo smesnica

Horas ::

man city villareal bo finale:P
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Bojim se, da bo Villareal povsem odpovedal tam po 70. minuti.

hunter01 ::

Za nevtralne gledalce je tole fenomenalno. Vseeno pričakujem drugačen Liverpool v drugem polčasu. Branit se ne znajo, niti nimajo več kaj branit. Ali bo Villareal šel na podaljške/penale - načrtna takšna odločitev bi jih po moje pokopala.

Upam, da gre naprej Villareal. Dost je bilo Angležev v finalu v zadnjih letih. Jutri pa še Real, kot si je tudi Mato zaželel :-)

Upam na zmago Vilareal :D

Evo gol Liverpoola, Villareal se pomaknil nazaj, Liverpool pritisnil. Boom. Ponavlja se zgodba iz prve tekme.

xseki je izjavil:

Bojim se, da bo Villareal povsem odpovedal tam po 70. minuti.

Žal si prav napovedal.

Liverpool v finalu

Mja nič ne bo iz presenečenja rumenega. Ne vem, če je toliko Villareal slabši, kot je enostavno Liverpool pokazal zakaj so trenutno najboljša (ali skupaj s Cityjem) ekipa na svetu.

Real jutri igra doma ampak City je še vedno favorit ima nižjo kvoto na stavnicah.

Ouuu, gledal samo prvi polčas. Kot da bi ekipi zamenjali vlogi iz prve tekme. Dobesedno.
Izgleda pa se villarealu ni izšlo ker so taktizirali? Ker še en polčas v takšnem presingu bi jih pripeljalo v finale...

Vilareal prvi polčas so igrali napadalni nogomet drugi se spet samo branili.

endelin ::

Škoda za villareal. To bi bila spet nogometna romantika z morebitno zmago

Real danes je po moje sposoben z veliko razliko zmagati in hkrati z veliko razliko tudi zgubiti. Mislim, da so že z izločitvijo PSG-ja in Chelsea dosegli veliko več, kot je bilo od te ekipe realno za pričakovati. Ampak to je Real z igralci in trenerjem, ki so osvojili vse kar se v klubskem fuzbalu da osvojit. Če ne bo City spet na hitro povedel, je vse mogoče. Tudi temperatura in vlaga v Španiji angleškim klubom ne dovoljuje takega presinga 90 minut, kot to lahko igrajo v Angliji, kar bi moralo it na roko Realu.

Še slaba ura :)

Postavi:

Realova obramba že kaže svoje "značilnosti"

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xseki ()

Zvezdica27 ::

uf. Dober fuzbal, spet. City ima danes napad in obrambo, a sredina je Realova, vsaj v prvem polčasu.

b

:))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xseki ()

Nekaj morajo naredit v nogometu glede simuliranja. Jaz bi jim nabil hude kazni za simuliranje prepoved 3 tekem.

Pa kako se to meče po tleh ga boli pridejo zdravniki špricajo vstane čet pol minute in kot, da ni bilo nič no ja saj ni bilo nič.

Tale je še vedno najbolj legendarna

Vinicius bo sanjal tisto priložnost ob začetku drugega polčasa

Real v težvah. Vsaj dva gola za podalšek.

Te tekme je konec. Real zdaj igra praktično brez kakršnega koli kreativno naravnanega igralca na sredini.

Ja konec je.

Finale Liverpool : Man City.

Cveto ::

Al ipak še ne...

Ne me jebat. hahahaha REAL MADRID

:)):)) neverjetno

:)):)):)):)):))

Toooo!!! Ajde mamo jih. Moment je zdej na strani Reala. Samo še dokončat jih :)

Cveto ::

Ja, zdaj so v prednosti, samo realizirati še morajo. Ker pa navijam za City (oziroma bolj proti Realu), upam da ne.

Bi bilo pa zanimivo gledat enajstmetrovke >:D

Podaljški

Samo navijači Reala in tisti proti. Tekme, ki jih je letos uprizoril Real po koncu skupin s PSG, Chelsea in Cityjem - 6 vrhunskih tekem, redko je toliko kvalitetnih oz za gledalce tako zanimivih tekem zaporedoma.

xseki je izjavil:

Te tekme je konec. Real zdaj igra praktično brez kakršnega koli kreativno naravnanega igralca na sredini.

Kje je tekme konec???
««
52 / 71
»»