Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se restarta SAMO kadar sem na netu
Računalnik se restarta SAMO kadar sem na netu
miraldi ::
Imam spet en problem.
Računalnik se mi iz nevem katerega razloga restarta SAMO in LE kadar sem na netu.
Ko naprimer igram kakšen Battlefield 4 ga lahko 3 ure nenehno igram in se računalnik nič ne restarta, klub temu, da je na FULL LOADU.
Torej vprašanje je kaj bi lahko bil krivec, da se mi ob brskanju po spletu računalnik restarta?
Na spletu sem našel kup tem, ko se jim pc restarta med igranjem, kar je navadno kriv napajalnik. A meni se praktično v idlu restarta.
Any idea???
Lp
Računalnik se mi iz nevem katerega razloga restarta SAMO in LE kadar sem na netu.
Ko naprimer igram kakšen Battlefield 4 ga lahko 3 ure nenehno igram in se računalnik nič ne restarta, klub temu, da je na FULL LOADU.
Torej vprašanje je kaj bi lahko bil krivec, da se mi ob brskanju po spletu računalnik restarta?
Na spletu sem našel kup tem, ko se jim pc restarta med igranjem, kar je navadno kriv napajalnik. A meni se praktično v idlu restarta.
Any idea???
Lp
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Wifi/lan driver ?
Driver za LAN imam že zadnjo Gigabyte verzijo. Lahko probam še kakšno starejšo.
Izklopi win auto-restart od error.
To sem pozabil napisat, da imam ta Win auto restart recovery že odkljukan pa se še vedno restarta. To je ful čudno.
flash, kakšen drugi plugin..
Povej kateri brskalnik uporabljaš. Poizkusi s katerim drugim.
Uporabljam Firefox. Kako misliš plugin? Glede flasha ali obstaja opcija kako preverit, če dela brezhibno?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: miraldi ()
radmannsdorf je izjavil:
probaj s chrome.
Z Chromom pa ni nič drugače.
Ravnokar poslušal glasbo v Window Medi Player in dobil BSOD.
Malo sem pogoogla toale error 0xA0000001
Našel pa nisem nobene rešitve.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Zgodovina sprememb…
black ice ::
Uporabi program WhoCrashed.
http://www.resplendence.com/whocrashed
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: black ice ()
Uporabi program WhoCrashed.
Evo rezultat:
Očitno spet atikmdag zajebava
Mi je že kar žal, da nisem NVIDIA grafično kupu
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Duhec ::
Dvomim, da ima to veze s tvojim naslovom "Računalnik se restarta SAMO kadar sem na netu".
Ta bsod ati mogoče samo javi, ko grafika ni dovolj ali pravilno futrana s štromom.
Se mi zdi, da te prej heca napajalnik, sploh ko omenjaš restart kompa.
Ta bsod ati mogoče samo javi, ko grafika ni dovolj ali pravilno futrana s štromom.
http://blackbird.si/
Dvomim, da ima to veze s tvojim naslovom "Računalnik se restarta SAMO kadar sem na netu".
Hja napajalnik je star 3-4mesece in težko verjamem, da je kriv.
Dvomim pa zato, ker se mi med igranjem ZAHTEVNIH iger na ULTRA nastavitvah RAČUNALNIK niti enkrat še ni restartal.
Sedaj, le bi se med igranjem restartal potem bi bil glavni sum na napajalnik tako pa nevem, med brskanjem po netu in poslušanjem glasbe PC ne dela ravno kaj dosti. Sploh grafična.
Ali se motim?
RAM/i ?
Memtes vabi.
To nisem še nikdar pognal.
A to moram na USB dati al kako točno že gre memtest? Zanima me najbolj enostaven postopek.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WHEA UNCORRECTABLE ERROR (ntoskrnl.exe)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1863 (1444) | filip007 |
» | 'freezanje' celega računalnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12151 (10176) | FlameZY |
» | Težava z računalnikomOddelek: Strojna oprema | 1978 (1408) | BorutK-73 |
» | Nenadni restart v igrahOddelek: Strojna oprema | 2382 (1965) | Sami |
» | PC med igranjem random ugasne.Oddelek: Pomoč in nasveti | 4137 (3817) | --MiRaLdInJo |