Forum » Pomoč in nasveti » ASUS N750JK-T4055H - windows ali mac os x?
ASUS N750JK-T4055H - windows ali mac os x?
Kicooo ::
Pozdravljeni,
zanima me ali je Asus N750JK-T4055H kompatibilen z mac os x? kaj to pomeni za hitre tipke (svetlost ekrana, glasnost, itd...)?
med drugim me zanima tudi ali je Mac OS hitrejši od Windows 8 (ki je sedaj nameščen)?
ima kdo kaj tovrstnih izkušenj?
zanima me še kje naj dobim Mac OS (keri torrent priporočate), namreč videl sem da si je možno nadgradit verzijo Mac OS brezplačno na njihovi strani, potem takem potrebujem starejšo verzijo....
Lp
zanima me ali je Asus N750JK-T4055H kompatibilen z mac os x? kaj to pomeni za hitre tipke (svetlost ekrana, glasnost, itd...)?
med drugim me zanima tudi ali je Mac OS hitrejši od Windows 8 (ki je sedaj nameščen)?
ima kdo kaj tovrstnih izkušenj?
zanima me še kje naj dobim Mac OS (keri torrent priporočate), namreč videl sem da si je možno nadgradit verzijo Mac OS brezplačno na njihovi strani, potem takem potrebujem starejšo verzijo....
Lp
- spremenilo: Kicooo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple prenosnik z Windowsi 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 4474 (3205) | xrotek |
» | Windows 7 je izginil iz računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1346 (870) | broken/link |
» | Mac OS X WineBottlerOddelek: Operacijski sistemi | 1287 (1144) | jamiroq |
» | Mac OS Snow Leopard na PCOddelek: Operacijski sistemi | 4694 (3242) | Gray_Warden_ |
» | PearPC 0.3.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2693 (2693) | Paramedic |