» »

Ultrazvočni odganjalec živali

Ultrazvočni odganjalec živali

posavc ::

Pozdravljeni

Zanima me ali ima kdo izkušnje z odganjalcem živali preko zvočnih signalov ?
Želimo se znebiti polha, ki je zelo nadležen in povzroča škodo v zračnem mostu. Na past se nikakor ne ujame.

Menite, da te valovi delujejo ?

francek1 ::

Ne.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

harvey ::

Največji učinek imajo taki aparatki na praznjenje denarnice.:) Glede polha pa se je najbolje posvetovati s kakšnim lovcem ali pa še bolje biologom, kako postopati, da se tudi v prihodnje ne bi tja naseljeval. Lahko kontaktiraš tudi živalski vrt in bodo gotovo imeli kak nasvet.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

fikus_ ::

Tile razni odganjalci živali so bolj ali manj neuporabni. Testirano z enim za 40€ na psu in mačkah!

SuperVeloce ::

Smo imeli pozitivne izkušnje le s tistim, ki je za vrt, ga zapičiš v zemljo in bolj ali manj nimaš več rovov pod njivo (grejo pa sosedu).

Druge zadeve niso delovale, so naši kupovali tudi tisti pest reject iz top shopa, pa sem se smejal, ko so muhe po njemu plezale. Tudi miške so vseeno prišle v bajto.

Arto ::

Eni kolegi imajo v svoji gorski koči en tak zvočni odganjalec. Ampak ni ultrazvok - piska tako na glas da te ušesa bolijo.

forplan ::

Glede polha probaj z malim koščkom svežega jabolka na pasti. Jaz uporabljam kr tisto plastično past, ki je kao za miši... Polovom tudi do 5 polhov na dan če je treba, radi prijemljejo :)
da se strinjam

poskusil sem tudi z pastmi za miši, notri dal jabolko in, kaj ko je polh tako pameten, da je past prevrnil, da se je sprožila potem pa jabolko pojedu, ki je padla vn. Da bi jo pa privil, je pa težje, ker jo nastavim v zračni most.
Zunaj je preveč mačkov in prožijo past. Očitno bom moral nabaviti past, takšno, ki jo izdelujejo ribničani in v starem trgu, ko prav povhe lovijo za kožuhe.

Js drugače nimam slabih izkušenj z ultrazvočnim odganjalcem za komarje npr.

floyd1 ::

Ko smo vrgli ven okna, mi je vsak dan hodla neka živina (verjetno sosedova mačka) v klet srat. V pesek na tleh (betonsko plato smo vtrgali ven). Sem zahec nabavil to čudo (itak nisem verjel, da bo pomagalo) in drekcev več ni blo. Nastavil sem ga na "kombinirano" delovanje - menjava od slišnega proti ultrzvoku, pa še led dioda bliska kot kak flash fotoaparata.

negotiator ::

posavc je izjavil:

Pozdravljeni

Zanima me ali ima kdo izkušnje z odganjalcem živali preko zvočnih signalov ?
Želimo se znebiti polha, ki je zelo nadležen in povzroča škodo v zračnem mostu. Na past se nikakor ne ujame.

Menite, da te valovi delujejo ?

glej na conradu, če že, pest reject pa pozabi...
All easy problems have already been solved.

floyd1 je izjavil:

Ko smo vrgli ven okna, mi je vsak dan hodla neka živina (verjetno sosedova mačka) v klet srat. V pesek na tleh (betonsko plato smo vtrgali ven). Sem zahec nabavil to čudo (itak nisem verjel, da bo pomagalo) in drekcev več ni blo. Nastavil sem ga na "kombinirano" delovanje - menjava od slišnega proti ultrzvoku, pa še led dioda bliska kot kak flash fotoaparata.

Kaj si pa to nabavil? To si prek condrada vzel odganjalec živali z lučjo na senzor?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Deratizacija Polha - iščem informacijo ali strokovnjaka

Oddelek: Loža
2820795 (16671) galop
»

podgane!! na pomoč....

3317373 (15977) Matako
»

Odganjanje glodalcev od avtomobila

Oddelek: Na cesti
158644 (8644) Tear_DR0P
»

kako nagnati miš (ali povha) iz sobe (strani: 1 2 )

799183 (7623) sketch
»

Polh?

294874 (4463) undefined

Več podobnih tem