Forum » Izdelava spletišč » Gostovanje strani
Gostovanje strani
DosDominator ::
Živjo,
trenutno imam Joomlo postavljeno na nekem free hostingu in domeni, zdej pa bi rad postavil stran na .si domeno. Pa me zanima, tisti, ki imate izkušnje s tem, kako to poteka. Torej jaz zakupim domeno in vzamem nek paket gostovanja. Na mail/po pošti dobim vse ftp prijavne podatke, host, ip, ... vse kar potrebujem da upravljanje s stranjo in admin panelom?
A je pol še kakšno kompliciranje al je vse kar morm narest sam prek ftp uploadad fajle od joomle gor in pol itak urejam vse iz admin panela v joomli?
LP
trenutno imam Joomlo postavljeno na nekem free hostingu in domeni, zdej pa bi rad postavil stran na .si domeno. Pa me zanima, tisti, ki imate izkušnje s tem, kako to poteka. Torej jaz zakupim domeno in vzamem nek paket gostovanja. Na mail/po pošti dobim vse ftp prijavne podatke, host, ip, ... vse kar potrebujem da upravljanje s stranjo in admin panelom?
A je pol še kakšno kompliciranje al je vse kar morm narest sam prek ftp uploadad fajle od joomle gor in pol itak urejam vse iz admin panela v joomli?
LP
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 296585 (19877) | hariscorale |
» | izdelava spletne strani, nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16114 (9930) | Netrunner |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14233 (10087) | betmen |
» | Webstran narejena z joomlo ima virus!Oddelek: Izdelava spletišč | 1901 (1665) | neoserv |
» | Gostovanje spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9099 (6592) | Gost |