» »

Problem pri prodaju harmonike

Problem pri prodaju harmonike

kriko07 ::

Lep pozdrav
Imam eno situacijo.
Na bolho. sem dal oglas da prodajam harmoniko.
Sedaj sta mi pa nek američan in anglež pisala.
Američan:
Pozdravljeni,

eden od uporabnikov bolha.com vam pošilja sporočilo k vašemu oglasu:

Oglas: Diatonična harmonika M
Uporabniško ime osebe, ki vam pošilja sporočilo:
E-naslov uporabnika, ki vam pošilja sporočilo:

Sporočilo:
Hello,how are you? i am interested in buying it,i will like to ask if you still have it for sale.i wait your reply.thank you

Kako odgovorim uporabniku?
Preprosto odgovorite na to sporočilo v svojem poštnem nabiralniku. Vaš odgovor bo poslan na e-naslov uporabnika, ki vam je poslal izvorno sporočilo.

To sporočilo ste prejeli s pomočjo storitve "Pošlji elektronsko sporočilo", ki je na voljo vsem prijavljenim uporabnikom bolha.com. Storitev je izključno namenjena sporočanju med kupci in prodajalci. Če je bila storitev uporabljena v drug namen, prosimo, da to nemudoma sporočite oddelku za podporo uporabnikom na 01 420 1640 ali info@bolha.com.

Vaša bolha.com

Jun 30 (4 days ago)

to Tyler
Sorry my friend,i dont sending accordion on portal.Only way to get accordion is that you came here and you try it.Maybe you would like it or something.

Jul 1 (3 days ago)

to Tyler
Only way is,that your friend came to me and try accordion and give me the money and he bring a accordion to you.

ANGLEŽ:
Sporočilo:
hello i am interested in your add, please contact me if you still have it for sale so i can complete the purchase.

Kako odgovorim uporabniku?
Preprosto odgovorite na to sporočilo v svojem poštnem nabiralniku. Vaš odgovor bo poslan na e-naslov uporabnika, ki vam je poslal izvorno sporočilo.

To sporočilo ste prejeli s pomočjo storitve "Pošlji elektronsko sporočilo", ki je na voljo vsem prijavljenim uporabnikom bolha.com. Storitev je izključno namenjena sporočanju med kupci in prodajalci. Če je bila storitev uporabljena v drug namen, prosimo, da to nemudoma sporočite oddelku za podporo uporabnikom na 01 420 1640 ali info@bolha.com.

Vaša bolha.com

Kristjan Babič Jul 1 (3 days ago)
Hello I still have accordion. I Sell it only if you come here and try it,beca...

Jul 1 (3 days ago)
Hello, Thanks for your reply I am willing to complete the purchase how long h...

Jul 1 (3 days ago)
Im owned it over half of year maybe moore... accordion have been made at 1978...

Jul 1 (3 days ago)
I agree with your price, give me your paypal email so I can proceed with the ...

Jul 2 (2 days ago)
It would be better if you "friend" bring me money and took money,because i do...

Jul 2 (2 days ago)

to me
i am sorry i can only pay you with paypal, you can just create a paypal account immediately.

在2014-07-02 05:11:08,

11:18 PM (10 hours ago)

to
I will tell you some day later ok? I need to think about it.

Sedaj pa sploh nevem. Ali me lahko kdorkoli nategne,da me **** denar in pa da sem še ob harmoniko.
Kaj vi mislite
LP

kriko07 ::

Vidim da je res nateg.
Hvala vam za odgovore :)

gzibret ::

Vsekakor je to poskus natega. Ne padaj na te fore! To definitivno ni resen kupec.

Ti pa se nauči copy/pastat, ker si prilepil prav preveč balasta, tistega, kar pa bi človek res prebral, da ti pove, zakaj je nateg, pa ne.
Vse je za neki dobr!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bolha problem

Oddelek: Loža
273966 (3296) m0LN4r
»

Bolha - nateg

415010 (2292) gendale
»

Nakup iPhona iz tujine-rabim vaše mnenje :)

72996 (2817) Thagirion
»

Mednarodna prodaja!

425100 (4453) razzor

Več podobnih tem