Forum » Pomoč in nasveti » zvok lenovo r61
zvok lenovo r61
lolo22 ::
Pozdravljeni
Na prenosniku Lenovo r61 mi ne dela zvok. Programsko zgleda vse v redu, na slušalke in zunanje zvočnike dela normalno, na zvočnike na prenosniku pa ne.
Ali ima kdo kakšno idejo v čem bi bil problem?
Hvala za trud.
Lp, Marjan
Na prenosniku Lenovo r61 mi ne dela zvok. Programsko zgleda vse v redu, na slušalke in zunanje zvočnike dela normalno, na zvočnike na prenosniku pa ne.
Ali ima kdo kakšno idejo v čem bi bil problem?
Hvala za trud.
Lp, Marjan
krneki0001 ::
Izklopljeni zvočniki na samem prenosniku.
Si probal s funkcijskimi tipkami kaj vklapljat (FN + Fx tipke - Fx mislim od F1 do F12).
Bom popoldne doma pogledal, ker mislim, da se mi še nekje en R61 valja, pa ti točno povem katera tipka je prava.
Si probal s funkcijskimi tipkami kaj vklapljat (FN + Fx tipke - Fx mislim od F1 do F12).
Bom popoldne doma pogledal, ker mislim, da se mi še nekje en R61 valja, pa ti točno povem katera tipka je prava.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
lolo22 ::
Pozdravljeni
Sem rešil zadevo. Težava je bila v vtiču za slušalke. Ko priklopiš slušalke, ti vtič odklopi notranje zvočnike, pri izklopu le teh, pa se kovinski jeziček ni vrnil v prvotno stanje in vklopil zvočnike. Nalahko z zobotrebcem sem sprostil kovinski jeziček, da je skočil v osnovni položaj.
Vseeno hvala za pomoč.
Lp, Marjan
Sem rešil zadevo. Težava je bila v vtiču za slušalke. Ko priklopiš slušalke, ti vtič odklopi notranje zvočnike, pri izklopu le teh, pa se kovinski jeziček ni vrnil v prvotno stanje in vklopil zvočnike. Nalahko z zobotrebcem sem sprostil kovinski jeziček, da je skočil v osnovni položaj.
Vseeno hvala za pomoč.
Lp, Marjan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporabniki ThinkPadov-Lenovo in Elitbookov - HPOddelek: Pomoč in nasveti | 2170 (1248) | MIHAc27 |
» | mikrofon ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 701 (641) | lolo22 |
» | Prenosnik + mobitel = internetOddelek: Omrežja in internet | 15406 (6748) | mat89 |
» | Poka v zvocnikih.Oddelek: Zvok in slika | 1359 (1180) | pSP 3004 |
» | Stereo ZvočnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1237 (1148) | particle |