Forum » Pomoč in nasveti » Stereo Zvočniki
Stereo Zvočniki
GT-Turbo ::
Pozdravljeni!
Prosim, če mi lahko na hitro poveste kako se izklopi/vklopi STEREO zvočnike, na windowsih 7 Home Premium...
LP
Prosim, če mi lahko na hitro poveste kako se izklopi/vklopi STEREO zvočnike, na windowsih 7 Home Premium...
LP
Toshiba Satellite L550-117
particle ::
Primeš jack in ga potegneš iz vtiča na zvočni kratici. Za priklop ga pa nazaj not porineš.
Vse se je pa začelo s tem, ko sem priklopil slušalke, pred tem mi ni sralo s stereom. Tudi zdaj ko sem jih odklopil mi še vedno stereo v vsaki igri predvaja...
Če imaš pa prenosnika, je pa verjetno nekje na tipkovnici gumb za uravnavanje glasnosti. Če ne, pa v start vrstici čisto na desni, klikni zvočnik in uravnavaj glasnost.
nič ni drugače, samo zvok je ali glasnejši ali bolj po tiho...
LP
LP
St235 ::
LOL, Stereo je nastalvjen avtomatično. Probaj v nadzorni plošči pod Soun/Zvok pogledat če je kje možno mono nastavit.
Ni mi jasno, ker ročno nisem nič prestavljal, samo avtomatsko se mi je lahko prestavilo.
Evo Tukaj pa še slika, v rdečem okvirju sem označil kje se da premakniti, samo ne moreš..?
Evo Tukaj pa še slika, v rdečem okvirju sem označil kje se da premakniti, samo ne moreš..?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GT-Turbo ()
Lahko prosim poveš tvojo definicijo MONO zvoka? In kaj točno je problem? Dela samo 1 zvočnik? Oba zvočnika oddajata isti signal?
Lahko vam povem cel problem.
Igral sem igre in vse je delalo normalno z MONO. Potem sem si pa priklopil slušalke. In ko sem nazaj šel igrat CoD 5, mi je v slušalkah igralo Stereo zvok. Zato sem slušalke izklopil in spet šel nazaj v igro, ampak ponovno je bil stereo, in na vseh igrah je zdaj stereo... Rad bi imel pa MONO
Igral sem igre in vse je delalo normalno z MONO. Potem sem si pa priklopil slušalke. In ko sem nazaj šel igrat CoD 5, mi je v slušalkah igralo Stereo zvok. Zato sem slušalke izklopil in spet šel nazaj v igro, ampak ponovno je bil stereo, in na vseh igrah je zdaj stereo... Rad bi imel pa MONO
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GT-Turbo ()
Pa daj odpri potem jeziček "sound effects" pa preveri da nisi slučajno vklopil kakšnega efekta z odmevi. (reverb/delay)
Problem rešen, Zdaj sem za foro ponovno zagnal igro, zvok dela lepo... Probam še film dela lepo... Problem je bil ravno to kar si rekel v sounds efects.preden sem nalepil sliko sem dal "default settings" in dela lepo, hvala za pomoč, ti kdaj vrnem.
LEP pozdrav ;)
LEP pozdrav ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava 5.1 zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 5927 (4981) | Medo |
» | povezava 3.5 mm stereo konektor na digitalni audio outOddelek: Zvok in slika | 1341 (1278) | nejcpirc |
» | povezava domači kino in pcOddelek: Zvok in slika | 4220 (4080) | St235 |
» | Zvočniki 5.1 Genius..?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1780 (1707) | NoXy |
» | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4017 (3760) | Okapi |