Forum » Strojna oprema » Brezvrvični ISDN telefoni
Brezvrvični ISDN telefoni
Tr0n ::
Zadeva je taka. Mati se je naveličala klasičnega Eurit (idi v rit) Telekom ISDN telefona in bi rada brezžičnega, da se bi lahko ob kavici še po telefonu menla.
Zanima me predvsem, kje se pri nas te zadeve najbolj ugodno dobijo oz. kje je največja izbira. Prosil bi za kakšne linke pa to :).
Zanima me predvsem, kje se pri nas te zadeve najbolj ugodno dobijo oz. kje je največja izbira. Prosil bi za kakšne linke pa to :).
Marjan ::
Menda se da tak klasični ISDN telefon z nekaj znanja elektronike, in nakupom par poceni elementov zmodificirat v brezžičnega.
Zdej to je nepotrjena in nepreverjena informacija, ki sem jo slišal od kolega.
Mogoče kdo ve kej o tem? Se res da? Brane?
Zdej to je nepotrjena in nepreverjena informacija, ki sem jo slišal od kolega.
Mogoče kdo ve kej o tem? Se res da? Brane?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Marjan ()
alien-w ::
Predlagam da si ogledaš zadeve kar v Telekomovi trgovini, potem pa za cene še mal drugje pobaraš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ISDN brezžični telefonOddelek: Strojna oprema | 4726 (4421) | Han |
» | Kakšen Telefon za Siol IP telefonijoOddelek: Omrežja in internet | 6543 (4549) | x.sci |
» | ISDN telefon in Siol telefonija!Oddelek: Omrežja in internet | 3212 (2956) | shock |
» | T-2 VDSL vs. SiOL ADSL 2+Oddelek: Omrežja in internet | 5795 (3100) | ar4743 |
» | Kje dobit spodobne VoIP telefone z Ethernet vmesnikom ( za T-2 rabim)Oddelek: Omrežja in internet | 3282 (2400) | netko |