Forum » Strojna oprema » problemi z namestitvijo volana
problemi z namestitvijo volana
CiRcA ::
ko prikljucim volan na gameport izhod mi ga windowsi zaznajo kot neznano opremo.cudno se mi zdi kr nism dobil nobenih driverjev zraven in v trgovini so rekli da niso potrebni.kdr ga je v trgovini prikljucil na PC pa je delal ok.kaj je narobe???????
R33D3M33R ::
Torej: odpreš nadzorna plošča(control pannel)-->krmilniki za igre (game controllers)-->daš add-->izbereš tip volana ali pa daš custom.
Tak nameščen je, treba ga je še kalibrirati lastnosti(propreties)-->nastavitve (settings)-->calibrate--> slediš navodilom
Veliko uspeha
Tak nameščen je, treba ga je še kalibrirati lastnosti(propreties)-->nastavitve (settings)-->calibrate--> slediš navodilom
Veliko uspeha
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
CiRcA ::
ma ni tko preprosto kr ko hocem dodat volan (v navodilih pise da moram izbrat 4 axis,3 button joystick) mi napise da vrata za to napravo niso pravilno konfigurirana.je se kaksna druga moznost?
R33D3M33R ::
Poskusi ponovno namestiti game controllerje, mogoče je kak spor z kakšno napravo.
Jaz sem tud mel nek noname volan pa mi ga ni auto zaznalo in sem naredil po zgornjem postopku.
Jaz sem tud mel nek noname volan pa mi ga ni auto zaznalo in sem naredil po zgornjem postopku.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Mavrik ::
Možno pa je, da nimaš pravilno nameščenega gameport driverja.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC Volan in Windows XPOddelek: Strojna oprema | 1396 (1294) | slikar |
» | ALi obstaja pretvornik iz Standard GamePort na USB (za Joystick)Oddelek: Strojna oprema | 1629 (1469) | Crimson_Shadow |
» | VolanOddelek: Strojna oprema | 1157 (1107) | _pobesneli_ |
» | Game PortOddelek: Strojna oprema | 1015 (900) | VASkO |
» | Zakaj mi ne dela FERRARI 360 MODENA volan?Oddelek: Strojna oprema | 1921 (1666) | blue96 |