» »

asus M50VN

asus M50VN

ales1967 ::

sem svezi lastnik asus M50vn, na katerem imam visto Home Premium 32 bitno, vse deluje, razen.. Nikakor ne morem aktivirati mikrofona, ceprav vse kaze, da mikrofon deluje.NPr. pri snemanju videa, kamera deluje, tona pa ni v posnetku. Enak problem imam pri testiranju klica v Skypu, kjer mi skype javlja da je nivo mikrofona prenizek, ceprav sem ga rocno dvignil na max. Seveda v posnetku ni zopet nobenega zvoka. Ali kdo ve, ali so kje kaksne skrite nastavitve za ta mikrofon?!?
HELP ME!
Hvala vnaprej

quartz ::

si prečekiral za driverje na nadzorni plošči? Pod upraviteljem naprav tudi piše če deluje naprava pravilno... Druga najbolj očitna možnost so nastavitve glasnosti (desni spodnji kot v menijski vrstici-ikona za glasnost)...ali kaki hot-keys na m50vn...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: quartz ()

z3ro ::

uporabljas tisti mikrofon ki je zgoraj zraven kamrce? men se tud na njega nič ne sliši razen če govorim čist blizu.a če z prstom mal "brcneš" u mikrofon pa se sliš kaj? js sm pol prklopu slušalke pa je delal vredu tk da so tile mikrofoni gor bolj tk..
drugač pa:ales pa usi ki mate ta prenosnik..a se ti slučajn tale plastika (glej sliko)ki pokriva tečaje za pokrov prenosnika tk mal miga če mal zmigaš? oz ni sploh prav pritrjena?
Lp
 SLIKA

SLIKA

p0ki ::

ja meni se tudi malo miga ni sile.... Glede mikrofona pa tak meni dela cisto normalno...
"As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster"

ales1967 ::

tista plastika nosilcev zaslona se res malce premika, ampak ni panike. No ja, vsaj za sedaj ne, ga imam sele 14 dni.
Glede mikrofona: v spodnji vrstici na desni strani imam po inštalaciji REALTEK HD AUDIO MANGER prikazano ikono, ki je rdeče barve. Ko ga zaženem, mi na desni strani ne gori nobena od lučk semaforja (najbrž signalizira stanje avdio naprav). Imam pa odkljukane zvočnike in mikrofon. Torej je neka programska fora....
LP

quartz ::

Prečekiraj še nadzorno ploščo za kake audio naprave... ne vem sicer točno kako stvari izgledajo v Visti, v mislih sem imel ikono za glasnost, kjer imaš drsnike za nastavitev jakost vsake od avdio naprav posebej, in se v XP nahaja v orodni vrstici, v Visti I guess ni dosti razlike... Sicer pa ti preostane nadzorna plošča ali iskanje novih driverjev na netu - oz. najbrž bolj produktivno = google & tuji forumi;)

ales1967 ::

Hvala za pomoč! Vse kar diši po audio nastavitvah sem že daj skoz :-), očitno bo res najboljše kar predlagaš, da pogledam še na tuje forume.
THX in LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prosim za hitro pomoč pri prenosniku in mikrofonu !!!

Oddelek: Zvok in slika
163423 (2706) soklic
»

Playback mikrofona

Oddelek: Pomoč in nasveti
10820 (716) SpecialG
»

Govorjeno po mikrofonu direktno na zvočnike

Oddelek: Pomoč in nasveti
132994 (2687) uroszo
»

Kako nastaviti mikrofon?

Oddelek: Pomoč in nasveti
124083 (3936) roli
»

AC 97 ne zazna mikrofona, slusalke pa

Oddelek: Strojna oprema
241637 (1494) G_Sniper

Več podobnih tem