Forum » Pomoč in nasveti » Težava s prodajalcem na Ebayu
Težava s prodajalcem na Ebayu
Odgovor ::
Na ebayu sem kupil 4 iste artikle pri nekem prodajalcu. Čez noč je ta prodajalec zaprl trgovino in na moje maile se ni javil. Prav tako je bilo navedeno, da odpošlje v 48 urah. Sedaj je minilo že 4 dni in ni ničesar poslal.
Pri paypalu sem sprožil spor in me zanima, kaj moram narediti še pri ebayu.
Pri paypalu sem sprožil spor in me zanima, kaj moram narediti še pri ebayu.
first_line ::
Če si odprl dispute, potem pač počakaj da rešijo. Če jo je prodajalec res popihal ne bi smelo biti problema.
Odgovor ::
šernk ::
Če odpreš na paypal dispute ne moreš še na ebayu saj je to praktično ista zadeva. Počakaj 2 dni da pač rešijo.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Primoz78 ::
Ni vedno tako lepo kot zgleda. Imam kolega, ki je narocil 4x SSD disk...seveda po "sumljivi ceni" ceprav sem ga posvaril. A ker je prodajalec zaprl racun na ebayu in je imel potrdilo, da je poslal zadevo je Paypal lepo zakljucil dispute v prid prodajalcu. Kolega je pa po posti res prejel paket...kjer je bil noter obesek za kljuce v vrednosti par centov.
lp
lp
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Kaj kupiti | 997850 (1038) | Machete |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 774408 (1348) | Legon |
» | PayPal placilo,sumljiv prodajalec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20660 (16180) | St235 |
» | Paypal in "case closed" (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11266 (8582) | mn |
» | Velik nateg na ebayu (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12495 (9237) | T-h-o-r |