Forum » Pomoč in nasveti » Čiščenje Ekrana
Čiščenje Ekrana
SomeoneLOVEU ::
Ekran sem očistila z čistilom za steklo, sedaj pa je sprednja kamera motna in zvočnik ni čist... Ali to pomeni, da sem uničila ali se mora samo posušiti... Kaj naj naredim ?
geniusone ::
Čistilo za steklo Pri kameri lepo očisti ampak ne več "stelexa" uporabljat. Upam da še nisi po tipkovnici...
To je bolj primerno:
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnisk...
To je bolj primerno:
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnisk...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: geniusone ()
SomeoneLOVEU ::
Telefon sem odprla.
Baterijo, sim in spominsko kartico sem dala ven.
Pustila sem ga čez noč v ne kuhanem rižu.
Zdaj je vse v redu!
Seljak ::
Zasloni telefonov,tablic,LCD TV,... se čistijo z krpami iz mikrovlaken,ker so mehke in ker ne puščajo sledi oz.prask. Te krpice lahko malce navlažimo z vodo,ampak z krpe ne sme kapljati. Pred tem moramo seveda nujno napravo izklopiti iz vira napajanja oz. ji odstraniti baterijo,da ne pride do neljubih dogodkov.
Zaslone čistiti z vitrex in podobnimi čistili je neumno početje in lahko se kaj hitro zgodi,da zaslon na dotik ne bo več deloval,zaslon lahko postane mat in ga ne bomo mogli več uporabljati. Razni stelex-i uporabljajo topila, ki zelo škodijo omenjenim zaslonom.
Zaslone čistiti z vitrex in podobnimi čistili je neumno početje in lahko se kaj hitro zgodi,da zaslon na dotik ne bo več deloval,zaslon lahko postane mat in ga ne bomo mogli več uporabljati. Razni stelex-i uporabljajo topila, ki zelo škodijo omenjenim zaslonom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S čim čistite notranjo stran veterobranskega stekla?Oddelek: Loža | 11087 (2821) | YaN-cH |
» | go cleaverOddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (998) | vorantz |
» | S čim očistiti zaslon prenosnika/monitorja?Oddelek: Zvok in slika | 6393 (5511) | petrca |
» | LCD monitor vs. čistilo StelexOddelek: Pomoč in nasveti | 5483 (3794) | DeeCoy |
» | Kako zbrisati kuli iz LCD-ja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1557 (1337) | Tilen007 |