» »

Slušalke v vrednosti cca. 40€

Slušalke v vrednosti cca. 40€

racunalnicar ::

Pozdravljeni,

odprtih je že veliko tem glede nakupa slušalk, vendar vse za tiste višjega ranga. Jaz bom svoje potreboval v študentskem domu, kjer ne morem gledati filmov ali poslušati glasbe na youtubu preko zvočnikov, saj bi s tem motil cimra.
Rad bi ene z dolgim kablom, kar pride prav za gledanje filma na postelji, ali pa morda celo brez kabla.
Na mimovrstah sem v tem cenovnem rangu gledal tole in tole in me zanimajo vaša mnenja, pa tudi, če se mi sploh splača vzeti dražji model - v čem so boljše? Seveda bom vesel tudi ostalih predlogov. Hvala!

cen1 ::

Načeloma se ti ne splača dražjih modelov, še posebej če boš poslušal youtube. Edina prednost dražjih v tem primeru je ta da so morda bolj udobne, pač odvisno od modela.

Kabel načeloma niti ne sme bit predolg ker ti med normalno uporabo visi višek kabla vse naokrog. Pri nekaterih modelih dobiš zraven posebej kabel (1-2m) kot podaljšek standardnemu in si ga priklopiš ko ga pač potrebuješ. To se najbrž da kupit tudi kasneje.

še to ti svetujem da ko se odločil za en model si pred nakupom še malo poglej na googlu za kak review da ne kupiš ravno kakega fail izdelka, ker pod 40EUR predvidevam da jih zna bit kar nekaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cen1 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere slušalke in kje kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
30173808 (16773) Banza
»

Ozvočenje?

Oddelek: Zvok in slika
476034 (4282) Primož12
»

Kateri hišni kino kupiti??

Oddelek: Zvok in slika
2413025 (11187) musomanov
»

Domaci kino nasveti (strani: 1 2 )