Forum » Pomoč in nasveti » monitor sporoca - no signal...
monitor sporoca - no signal...
lukanium ::
Stvar je taka - normalno delam na računalniku in naenkrat stvar popolnoma zamrne (aja, rac. je epox 8k9a+, athlon 2400, 512 rama, ... win xp). Nato resetiram, racunalnik se normalno oglaša, monitor pa teži z napisom "no signal"... Rac. ugasnem, prizgem in monitor še kr naprej teži z istim sporočilom. Postopek ponovim n-krat in vedno isto. Vzamem ven grafično, jo odnesem k prijatelju - grafična dela. Jo vstavim še enkrat v svojega in še vedno "no signal". Pomislim na rame in sprobam vse kombinacije - rezultat isti. Ne vem, res mi ni jasno, kaj bi lahko bilo. Je možno, da je šel BIOS?
Vesel bom kakršnekoli ideje.
Lp, Luka
Vesel bom kakršnekoli ideje.
Lp, Luka
boštjan ::
a ti ledice za trdi disk,floppy in power gorijo.Ker če ti pol je matična še kako živa.raje odnesi monitor h kolegu.
lukanium ::
Posipam se s pepelom... pozabil sem povedati, da sem monitor priključil na laptopa in zlo lepo deluje. Vzrok tezave je zagotovo v compu... Na zalost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tezave z monitorjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1690 (1449) | Samson |
» | črni ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 985 (803) | DarKel |
» | Nova grafična, računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 2942 (2525) | ST-777 |
» | Monitor DVI pokvarjen?Oddelek: Zvok in slika | 1626 (1403) | RPG |
» | Tist k to ve je CAR ! Problem z monitorjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1347 (1093) | Fresh Prince |