Forum » Pomoč in nasveti » Printer inštalacija problem
Printer inštalacija problem
DrSergioDJ ::
Torej.
Grem na nov disk inštalirat printer.
Ker sem prehitro klikal, nisem bil šure, a sem izbral pravi model al ne, zato s "cancel" prekinem instalacijo. Nakar hocem ponovno zaceti instalirati, pa mi napise "unable to copy installer files to the Windows directory" in mi zapre instalacijo. Se preden karkoli izberem, kliknem!.
?
Pod add/remove hardware ga ni, ce ga hocem naknadno dodati, ga ne morem.
Gre se pa za ene par let star HP 1120C printer.
Kje bi jst lahko zbrisu tiste fajle, k jih je instaliru prej? Mogoče bi blo boljš.
hvala!
Grem na nov disk inštalirat printer.
Ker sem prehitro klikal, nisem bil šure, a sem izbral pravi model al ne, zato s "cancel" prekinem instalacijo. Nakar hocem ponovno zaceti instalirati, pa mi napise "unable to copy installer files to the Windows directory" in mi zapre instalacijo. Se preden karkoli izberem, kliknem!.
?
Pod add/remove hardware ga ni, ce ga hocem naknadno dodati, ga ne morem.
Gre se pa za ene par let star HP 1120C printer.
Kje bi jst lahko zbrisu tiste fajle, k jih je instaliru prej? Mogoče bi blo boljš.
hvala!
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linuxOddelek: Operacijski sistemi | 2581 (2073) | dottor |
» | računalnik ne zazna printerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 645 (573) | TheRiddle |
» | Inštalacija printerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2514 (2327) | racunalnik3 |
» | Samsung ML-1710P ne gre instalirat na Win XP ???!!Oddelek: Strojna oprema | 1122 (1002) | zavajon |
» | WinXP SP1 in HP3820 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1049 (960) | mirkuma |