Forum » Programska oprema » Osvezitev peke z Nero ?
Osvezitev peke z Nero ?
Cokolesnik ::
Ko veckrat posnamem kaj na en cd (multisession), moram vedno iz pekaca ejectirati* cd in ga vstaviti nazaj v enoto, da mi explorer v XP-jih zazna datoteke, ki sem jih posnel na cd v okviru zadnjega snemanja oz. zadnje seje.
Ko sem pekel cdje z easy cd creatorjem, je bila tudi brez ejectiranja vidna zadnja seja posnetih podatkov-datotek.
* mimogrede: kako bi po slovensko prevedel ejectiranje ? me zanima pri tistih, ki imajo slovenskega nerota, ce grejo na FILE / PREFERENCES / EXPERT FEATURES, kaj imajo napisano pod prvo kljukico, kjer sicer pise "Do not eject...".
Ko sem pekel cdje z easy cd creatorjem, je bila tudi brez ejectiranja vidna zadnja seja posnetih podatkov-datotek.
* mimogrede: kako bi po slovensko prevedel ejectiranje ? me zanima pri tistih, ki imajo slovenskega nerota, ce grejo na FILE / PREFERENCES / EXPERT FEATURES, kaj imajo napisano pod prvo kljukico, kjer sicer pise "Do not eject...".
- spremenilo: Cokolesnik ()
Xplicit ::
hmm zakaj pa nebi vsega naenkrat zapeku...
no u glavnem tm das new->Continue Multisession CD in ti bo 'osvezil' okno oz. bo novga odpru.
no u glavnem tm das new->Continue Multisession CD in ti bo 'osvezil' okno oz. bo novga odpru.
Ni problem v Nerotu ampak v Explorerju. Nero ze osvezi v svojih oknih, le Explorer se "muli" dokler ne izvedem izmeta* in cdja se enkrat porinem v enoto.
* kako bomo pa imenovali obratni postopek, ko enota popelje cd plosco v temacni prostor? vlozek?
* kako bomo pa imenovali obratni postopek, ko enota popelje cd plosco v temacni prostor? vlozek?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
OmegaBlue ::
LOL Xbite LOL
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
ce tole bere joze toporisic, v kar sicer dvomim, potem se gotovo pocuti zelo vrnimo se k problemu...
SasoS ::
jah...jest ti ne morm rečt druzga kot to, da CD moraš izvržt...mogoče EasyCD nekak resetira CD pogon ampak načeloma le-ta prebere TOC samo ko CD vložiš (penetriraš) In če se TOC spremeni...
Xplicit ::
cokolesnik - zdej vem zakaj imajo windowsi samo funkcijo eject
pol bi blo - how to inject cd , da ne bi zacel se prevajat
pol bi blo - how to inject cd , da ne bi zacel se prevajat
boštjan ::
kako bomo pa imenovali obratni postopek, ko enota popelje cd plosco v temacni prostor? vlozek?
jaz mam na tipkovnici narihtan hitri gumb za odprtje cd-rw vratic in mi na ekran izpiše:
EJECT/LOAD torej:
IZMET/NALOŽITEV
Pa še glede tvojega problema.Tudi jaz moram narest izmet/naložitev po koncu peke,samo da mene ne moti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je možno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 981 (820) | Duhec |
» | windowsOddelek: Operacijski sistemi | 982 (771) | krneki0001 |
» | Nero - kako nastaviti večkratno pečenje na CD-ROddelek: Programska oprema | 1403 (1303) | Marjan_2 |
» | Dopisovanje na CDRW???Oddelek: Strojna oprema | 1221 (1076) | AnWar |
» | slabo zapecen CDOddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (954) | Han |