Forum » Operacijski sistemi » windows
windows
gtu ::
imam zelo nevšečno težavo!
ko hočem namestit win xp sp2 mi med inštalacijo napiše da ne more najti določenih knjižnic, pa čeprav so na cdju! sploh jih ne najde četudi mu pokažeš pot...ali je kaj narobe z matično, procesorjem?
ko hočem namestit win xp sp2 mi med inštalacijo napiše da ne more najti določenih knjižnic, pa čeprav so na cdju! sploh jih ne najde četudi mu pokažeš pot...ali je kaj narobe z matično, procesorjem?
in zdej mi še kr bluskrin vn vrže!
bom probal dat vn ram ker sm novga dodal
bom probal dat vn ram ker sm novga dodal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gtu ()
>>><<< ::
Možno, da je kaj z samim CD-jem narobe...
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
sam mi je že inštaliralo winse sam mi je kr napisalo da manjka ena knjižnica .dll pa navem kaj vse... zaganjalo mi ni inštalacij--napiaslo je da nimam administrativnih pravic ...
cd je čist nov
cd je čist nov
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gtu ()
Izi ::
So samo tri možnosti za napako.
Ali imaš zanič CD
Ali imaš zanič CD oz. DVD enoto za branje tega CD-ja
Ali imaš pokvarjen RAM
Najprej testiraj RAM z Memtest 86+ programom, če je vse vredu daj CD ploščo v drug računalnik in jo stestiraj z programčkom, ki preveri vsak sektor na CD plošči in če je tudi to vredu potem zamenjaj CD bralno enoto.
Ali imaš zanič CD
Ali imaš zanič CD oz. DVD enoto za branje tega CD-ja
Ali imaš pokvarjen RAM
Najprej testiraj RAM z Memtest 86+ programom, če je vse vredu daj CD ploščo v drug računalnik in jo stestiraj z programčkom, ki preveri vsak sektor na CD plošči in če je tudi to vredu potem zamenjaj CD bralno enoto.
pomoje je pokvarjen ram!
dans ko sm zagnal komp mi je najprej pokazalo faking bluskrin.. potem v 2. poskusu že vpišem geslo in napiše da je explorer error... in da se ne more zagnat! potem u 3. mi že zalaufa msn in te stvari...glej ga zlomka in spet explorer se neha odzviat in se more zapret..pol še msn pa vsi programi, k se mi zaženejo.
pol sm uzev vn ram inu je blu kulj.. nevem..
a kdo kej ve kakšne garancijske pogoje imajo pr Hestia
ram je pa tale
sam mi je čudno ko sm gledal na ceneje.si mi je pokazal da majo tam ta ram za 17€20. pridem ke in mi reče tip da pride mal draži zato ker mu je en tam cene zajebal... in ga pokliče in da nej popravi. plol sm dal za ta ram 19€20 ... zdej je pa kr 22€90
dans ko sm zagnal komp mi je najprej pokazalo faking bluskrin.. potem v 2. poskusu že vpišem geslo in napiše da je explorer error... in da se ne more zagnat! potem u 3. mi že zalaufa msn in te stvari...glej ga zlomka in spet explorer se neha odzviat in se more zapret..pol še msn pa vsi programi, k se mi zaženejo.
pol sm uzev vn ram inu je blu kulj.. nevem..
a kdo kej ve kakšne garancijske pogoje imajo pr Hestia
ram je pa tale
sam mi je čudno ko sm gledal na ceneje.si mi je pokazal da majo tam ta ram za 17€20. pridem ke in mi reče tip da pride mal draži zato ker mu je en tam cene zajebal... in ga pokliče in da nej popravi. plol sm dal za ta ram 19€20 ... zdej je pa kr 22€90
ma nevem več...
edin tega se spounem 0x00000000 al kok jih je... vse so ble namreč ničle. sej nevem morda je ta v vasakmu bluSkrinu, sam to sm si zapounu ;)
edin tega se spounem 0x00000000 al kok jih je... vse so ble namreč ničle. sej nevem morda je ta v vasakmu bluSkrinu, sam to sm si zapounu ;)
Galaxy ::
Ne morem ti pomagati, če neveš, kaj je pisalo.. poglej v datoteki Memory.dmp. Ali pa poskušaj SP2 sneti z njihove spletne strani, pa bo..
krneki0001 ::
Sam imam winse, ki sem jih dobil preko MSDNAA in ko sem jih zapekel, sem imel problem, ker mi je delalo enako težavo. Ni našlo ene DLL datoteke. Ko sem si z neta povlekel druge winse jih je normalno posnelo. Torej napaka je bila v CD-ju.
Probaj prvo z drugo inštalacijo in če bo tam ista napaka, potem je ram ali pa cd-enota, če pa bo delalo, boš vedel, da je s cd-jem nekaj narobe.
Probaj prvo z drugo inštalacijo in če bo tam ista napaka, potem je ram ali pa cd-enota, če pa bo delalo, boš vedel, da je s cd-jem nekaj narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi diskOddelek: Kaj kupiti | 872 (664) | RejZoR |
» | Nova graficna AGP 8x na vodilo AGP 4x ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1997 (1738) | OmegaBlue |
» | ASRock K7S41 - mrtva ?Oddelek: Strojna oprema | 1597 (1436) | jest10 |
» | prikaz slike - prenosnik + dva monitorjaOddelek: Strojna oprema | 1133 (1049) | Liker |
» | katero grafično kartico? (primerjava)Oddelek: Kaj kupiti | 1183 (1014) | Jan987 |