Forum » Strojna oprema » Kaj je oz. bo pogoj, da ti MatičnaPlošča podpira Bartona?
Kaj je oz. bo pogoj, da ti MatičnaPlošča podpira Bartona?
prehlajeni ::
A bojo za podporo Bartonom kaki posebni pogoji ?
Mam dva PCja en z Epox 8rda+ =NF2 drugi pa z GigaByte GA-7VA-C =KT333 pa me zanima če bom lahko nanj namontiral Bartona.
Lp
PS: Bl za foro kot zares, a se že kaj ve kako bo pa z AMD 64? A bojo druga čipovja ali bo kaj kar danes obstoja ustrezal?
Mam dva PCja en z Epox 8rda+ =NF2 drugi pa z GigaByte GA-7VA-C =KT333 pa me zanima če bom lahko nanj namontiral Bartona.
Lp
PS: Bl za foro kot zares, a se že kaj ve kako bo pa z AMD 64? A bojo druga čipovja ali bo kaj kar danes obstoja ustrezal?
- premaknil: Predator ()
nodes ::
Pri starejših os. ploščah bo potrebna revizija biosa.Do sedaj je bila združlivost s starejšimi ploščami dobra in ne vidim razloga da ne bi bilo pri 333-tkah isto. nForce2 že podpira.
Za Hammerje pride čist novo čipovje, večina proizvajalcev ima že testne primerke.
Za Hammerje pride čist novo čipovje, večina proizvajalcev ima že testne primerke.
GTi ::
@.:Joker:. "Kaj pa za ABIT NF7-S ima to podporo???"
Rev.2.0 to že podpira, drgač pa poglej na xbitlabs.com
Rev.2.0 to že podpira, drgač pa poglej na xbitlabs.com
prehlajeni ::
...lahko pa kdo to temo uporabi kot zelo dober nasvet "kaj kupiti" ...zato sem jo dal sem.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša socket A matična (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4429 (3316) | t3hn0 |
» | Katero matičnoOddelek: Kaj kupiti | 1410 (1151) | Grim |
⊘ | Kupujem novo plato in proc za amdOddelek: Kaj kupiti | 1340 (985) | boštjan |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31745 (18340) | Jaffa |
» | Matična plošča za AMD!Oddelek: Kaj kupiti | 1580 (997) | Fury |