Forum » Programiranje » Je tu kak poznavalec Atmel Cortex M3 SAM3S__
Je tu kak poznavalec Atmel Cortex M3 SAM3S__
Oldi ::
Delam na enem projektu in mi je nenadoma odpovedal softveraš (obljubil v enem mesecu popoldanskega dela, torej projekt ni obsežen, pa se v tem času še lotil ni).
Problematičen zahteven zajem podatkov je že rešen na SAM3X8 s prenosom podatkov preko RS232 konzole. V prvi fazi bo predvsem treba že narejeno kodo prepakirati na SAM3S2B oziroma razvojni ploščici SAM3-P256 ali SAM3-H256, ki sta na voljo in prenos podatkov prenesti na onboard USB. Od orodij imam ISP programator.
Problematičen zahteven zajem podatkov je že rešen na SAM3X8 s prenosom podatkov preko RS232 konzole. V prvi fazi bo predvsem treba že narejeno kodo prepakirati na SAM3S2B oziroma razvojni ploščici SAM3-P256 ali SAM3-H256, ki sta na voljo in prenos podatkov prenesti na onboard USB. Od orodij imam ISP programator.
- spremenil: Oldi ()
Brane22 ::
Jaz se mislim tega lotiti v nekem doglednem času ( par mesecev), nisem pa še tam.
Sedaj končujem nekaj s PICem, nato sledi dokončanje nekega osnovnega razvojenga okolja ( asm ) in DIY JTAG/ programmer z omenjenim PICem.
A to je tista stvar, ki si jo pred časom omenjal ?
Aja, pa nisem poznavalec ne Cortex M3 ne Atmel serije, čeprav sem premetal precej njihovih materialov.
Sedaj končujem nekaj s PICem, nato sledi dokončanje nekega osnovnega razvojenga okolja ( asm ) in DIY JTAG/ programmer z omenjenim PICem.
A to je tista stvar, ki si jo pred časom omenjal ?
Aja, pa nisem poznavalec ne Cortex M3 ne Atmel serije, čeprav sem premetal precej njihovih materialov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brane22 ()
Oldi ::
Ne bo časa, sploh bi rabil kmalu info glede USBja, mislim če gre brez praznih paketov oziroma če so že nujni ali motijo zajem podatkov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | web scraping idejeOddelek: Programiranje | 2362 (1651) | HotBurek |
» | internet hrvaška (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28421 (11053) | Daniel |
» | Kako poiskati neprecenjeno programersko podjetje...Oddelek: Loža | 4227 (2381) | bajsibajsi |
» | Beleženje udeležbe v prometu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10838 (7969) | SeMiNeSanja |
» | Izdelava vezja: PIC in Nokia LCDOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1888 (1594) | ql000 |