» »

Ta naprava lahko deluje hitreje

Ta naprava lahko deluje hitreje

Boomerang ::

Na starejši kišti (Windows XP) se mi občasno ob naključnem času (na vsak drugi zagon) pokaže obvestilo "Ta naprava lahko deluje hitreje". Poleg ure se pokaže oblaček in oglasi se zvok... enako kot če bi priklopil kakšno usb napravo.
Kolikor se spomnim nisem ničesar nameščal ne zunaj kište, ne v kišti tako da se obvestilo pojavi kar samo. Zanima me, kako bi ugotovil kaj povzroča to napako, da se mi kar samo pojavi obvesilo?

Trenutno imam na kišto priklopljene naslednje usb naprave: printer (ki pa je ugasnjen), webcam, wireless mouse receiver (sprejemnik za brezžično miško). Sumim, da gre za webcam, ker sem opazil spremembo... Če odprem Moj računalnik in potem kliknem na ikono kamere, se pokaže precej majhna slika, ki jo posname kamera (prejšnjič je bila slika večja). Kako preveriti, kaj sproži to obvestilo?

s6c-gEL ::

Usb 2 ključ na usb 1.1 portu.

Boomerang ::

Nimam priklopljenega ključa in tudi porta usb 1.1 nimam (vsi so usb 2.0). Edino če je katera naprava usb 3.0 in je priklopljena na port 2.0 - to moram preverit, ampak potem bi se opozorilo izpisalo takoj ko vklopim kišto, ne pa po 1 uri delovanja.

s6c-gEL ::

Odklopi webcam in testiraj, če se obvestilo ponovi.

Duhec ::

še preveri, če obstajajo novejši gonilniki tako za webcam kot wl miš.
http://blackbird.si/

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave s hitrostjo prenosa - WD Elements 500 Gb

Oddelek: Strojna oprema
171291 (976) einstein :P
»

Matična plošča in usb 2.0?

Oddelek: Strojna oprema
292413 (1879) itsmeanthony