Forum » Operacijski sistemi » A se to sploh da v Windowsih???
A se to sploh da v Windowsih???
Phoebus ::
Priznam, razvadil sem se, ker uporabljam samo Linux in tu ni takih problemov
Ampak preljuba (%*^$(*@^%#)#*) mati pa mora (^#*#^%*@^) imet Windows (Q#&%#^@!) masino za en softver k ga laufa tam...in printa preko moje masine, ki je print server.
Sedaj pa problem - ce je moja masina ugasnjena, je print job v windowsih dobesedno "skenslan" (pac tudi ko prizgem masino, ne pride job do nje, v windows pa izgine iz queue)...torej, windooze, drugace povedano, ce server trenutno ne poslusa, predvidevajo, da server ne bo nikoli vec poslusal in pac ne zadrzujejo printa, ampak ga enostavno zavrzejo.
Vprasanje - a obstaja kaksen nacin, da bi tudi windowsi zadrzevali print job kot to dela CUPS? Torej, ce server ni dosegljiv, caka v queue, dokler se server ne dvigne?
Aja, Win XP pro.
Ampak preljuba (%*^$(*@^%#)#*) mati pa mora (^#*#^%*@^) imet Windows (Q#&%#^@!) masino za en softver k ga laufa tam...in printa preko moje masine, ki je print server.
Sedaj pa problem - ce je moja masina ugasnjena, je print job v windowsih dobesedno "skenslan" (pac tudi ko prizgem masino, ne pride job do nje, v windows pa izgine iz queue)...torej, windooze, drugace povedano, ce server trenutno ne poslusa, predvidevajo, da server ne bo nikoli vec poslusal in pac ne zadrzujejo printa, ampak ga enostavno zavrzejo.
Vprasanje - a obstaja kaksen nacin, da bi tudi windowsi zadrzevali print job kot to dela CUPS? Torej, ce server ni dosegljiv, caka v queue, dokler se server ne dvigne?
Aja, Win XP pro.
- spremenil: Phoebus ()
Phoebus ::
Ja madonca, vprasam, pa dobim nazaj "ah, nic"
Lepo povejte: "Da-> gres tja pa tja pa tja pa tja",
ali pa "Ne, ne da se".....
Lepo povejte: "Da-> gres tja pa tja pa tja pa tja",
ali pa "Ne, ne da se".....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP se pripravlja na veliko odpuščanjeOddelek: Novice / Ostale najave | 5041 (3639) | jype |
» | spletni tiskalnikOddelek: Omrežja in internet | 998 (886) | borča |
» | NeoOffice @ Mac OS X problemOddelek: Programska oprema | 1402 (1169) | lurker |
» | [.NET ali c#] ne najdem dokumentacijeOddelek: Programiranje | 1460 (1306) | atasmrk |
» | Linux: terminal emulator & printanjeOddelek: Programska oprema | 1054 (1012) | borchi |