Forum » Elektrotehnika in elektronika » Štedilnik trifazni na eno fazo.
Štedilnik trifazni na eno fazo.
cegu ::
Zdravo.
Prinesli smo štedilnik s trifaznim priključkom v blok, ki ima samo enofazno vtičnico.
Ali ste to da skupaj zvezat?
Prinesli smo štedilnik s trifaznim priključkom v blok, ki ima samo enofazno vtičnico.
Ali ste to da skupaj zvezat?
cegu ::
Sem pričakoval odgovor "ena faza v tri faze", ker smo tako tudi včasih naredili.
Tokrat pa s to vezavo ena plata vedno malce greje, četudi je štedilnik ugasnjen.
Tokrat pa s to vezavo ena plata vedno malce greje, četudi je štedilnik ugasnjen.
d4vid ::
Preberi navodila, verjetno ti piše kako rešit v primeru da nimaš treh faz. Ponavadi so v priključni "omarici" na štedilniku tudi kovinske ploščice, ki jih zvežeš tako, da deluje na eno fazo.
Zaželjeno je, da imaš kabel 3x4mm2 za eno fazo ali 5x2.5mm2 za tri faze. Sem že imel probleme, ko je zažgalo hišno inštalacijo, ker vtičnica, na katero je bil priklopljen štedilnik, ni bila dimenzionirana za to. Sej vemo to, da je elektrika k***a.
Če ti greje, ko je štedilnik ugasnjen, je pa napaka na štedilniku.
Kot sem že v prvem stavku povedal, najprej preberi navodila.
Zaželjeno je, da imaš kabel 3x4mm2 za eno fazo ali 5x2.5mm2 za tri faze. Sem že imel probleme, ko je zažgalo hišno inštalacijo, ker vtičnica, na katero je bil priklopljen štedilnik, ni bila dimenzionirana za to. Sej vemo to, da je elektrika k***a.
Če ti greje, ko je štedilnik ugasnjen, je pa napaka na štedilniku.
Kot sem že v prvem stavku povedal, najprej preberi navodila.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova idukcijska plošča crkuje - Beko (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 25678 (6936) | hafnerurban |
» | Priklop štedilnika - kako? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 45888 (32481) | borut_p |
» | Indukcijska plošča (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 29902 (21751) | mat xxl |
» | Je zaporedje L1, L2 in L3 pomembno ali ne?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 17199 (16124) | JoSmo |
» | Priklop steklokeramične kuhalne plošče (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 46788 (43189) | Volk| |