Forum » Pomoč in nasveti » Gmail in razvrščanje pošte
Gmail in razvrščanje pošte
eric_cartman ::
Zdravo!
Eno vprašanje glede gmaila imam. Zanima me, ali se da že avtomatsko razvrstit, da bi mi od določenih pošiljateljev pošto pošiljalo direktno v mape, katere sem ustvaril.
Recimo primer:
janez.novak@gmail.com -----> Služba
Blaž.hribar@gmail.com -----> Faks
etc...
Lp,
R
Eno vprašanje glede gmaila imam. Zanima me, ali se da že avtomatsko razvrstit, da bi mi od določenih pošiljateljev pošto pošiljalo direktno v mape, katere sem ustvaril.
Recimo primer:
janez.novak@gmail.com -----> Služba
Blaž.hribar@gmail.com -----> Faks
etc...
Lp,
R
KraitPay ::
Seveda lahko!
Poišči med nastavitvami filtre oz. klikneš na mail od janez.novak@gmail.com in označiš, da želiš maile od tega pošiljatelja shranjevati v mapo "služba".
klikneš na mail od blaž.hribar@gmail.com in enako; pritisneš filtriraj sporočilo kot je to in označiš, da želiš preskočiti mapo prejeto "arhiviraj". Označiš še "Uporabi oznako" (predhodno ustvari oznako "služba")in klikni na željeno oznako - mapo. Slednje potrdiš z klikom na ustvari filter.
Tele zgornje možnosti imaš desno od tipke za odgovor (puščica navzdol oz. več) in nato filtriraj sporočilo, kot je to.
LP
Poišči med nastavitvami filtre oz. klikneš na mail od janez.novak@gmail.com in označiš, da želiš maile od tega pošiljatelja shranjevati v mapo "služba".
klikneš na mail od blaž.hribar@gmail.com in enako; pritisneš filtriraj sporočilo kot je to in označiš, da želiš preskočiti mapo prejeto "arhiviraj". Označiš še "Uporabi oznako" (predhodno ustvari oznako "služba")in klikni na željeno oznako - mapo. Slednje potrdiš z klikom na ustvari filter.
Tele zgornje možnosti imaš desno od tipke za odgovor (puščica navzdol oz. več) in nato filtriraj sporočilo, kot je to.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KraitPay ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail in preveranti: pike so pomembne (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 23823 (17540) | AštiriL |
» | Gmail in nestriktnost pri emailihOddelek: Pomoč in nasveti | 5071 (4174) | Rešpetlin |
» | Google račun z mojim Hotmail naslovomOddelek: Omrežja in internet | 1713 (1590) | naKljuchni |
» | Hotmail uvaja aliase (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 20483 (18872) | kitara8 |
» | PS3 Registracija na PSNOddelek: Konzole | 839 (775) | stefko95 |