Forum » Pomoč in nasveti » ipod MP3
ipod MP3
pino ::
Pozdrav
V predalu najdu ipod MP3
Sedaj pa bi rad nalozil kak mp3 nanj pa nikakor ne morem priti na ipod. Sicer windows 8.1 mi napiše da imam priključen kao disk f: samo nanj pa ne morem.
Probal že z googlom, pa sem probal vse napotke pa nikakor ne pridem na ipod.
Na ipod skoz utripa naj ga ne izključim iz uSB.
Mi lahko še kdo kaj pomaga.
Hvala
V predalu najdu ipod MP3
Sedaj pa bi rad nalozil kak mp3 nanj pa nikakor ne morem priti na ipod. Sicer windows 8.1 mi napiše da imam priključen kao disk f: samo nanj pa ne morem.
Probal že z googlom, pa sem probal vse napotke pa nikakor ne pridem na ipod.
Na ipod skoz utripa naj ga ne izključim iz uSB.
Mi lahko še kdo kaj pomaga.
Hvala
LP Pino
- spremenil: pino ()
SimplTech ::
Mislim da za dodajanje vsebin na Apple naprav iz Windows PC-ja rabiš namestit Itunes ali kakšno alternativo kot je ta: klik.
Mislim da za dodajanje vsebin na Apple naprav iz Windows PC-ja rabiš namestit Itunes ali kakšno alternativo kot je ta: klik.
Ja, ja sem dal iTunes pa tud ne gre.
LP Pino
zee ::
iPod spravi v recovery nacin, nato ga prikljuci na iTunes, ki bo nanj ponovno namestil operacijski sistem, nato bos gor nametal glasbo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
iPod spravi v recovery nacin, nato ga prikljuci na iTunes, ki bo nanj ponovno namestil operacijski sistem, nato bos gor nametal glasbo.
Tudi to sem poskusal pa po pravici povedan. Delal po navodilih pa mi ne uspe.
LP Pino
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupil bi tablico a sem v dvomih? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21983 (20532) | Keyser Soze |
» | Ipod Nano vs. touchOddelek: Kaj kupiti | 1984 (1713) | z3ro |
» | Kupujem shuffle pa me zanima če je res da moram prenašati musko preko itunes ali je šOddelek: Pomoč in nasveti | 1778 (1654) | detroit |
» | MP3 predvajalnik do 25.000 SITOddelek: Zvok in slika | 1443 (1364) | CypherBit |
» | iPod in Mac mini članek na Jabuk.net (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8824 (7722) | Roadkill |