Forum » Operacijski sistemi » windows in avtomatsko nameščanje gonilnikov
windows in avtomatsko nameščanje gonilnikov
mrsmoke ::
Pozdravljeni!
Na teden namestim na več računalnikov (tudi prenosnikov) Windows 7 ali Windows 8. Največ se zamudim z nameščanjem gonilnikov. Ali mogoče kdo pozna oz. uporablja kakšen program, ki bi to naredil avtomatsko?
Veliko nameščam tudi gonilnike na prenosnike HP. Pri njih me moti, ker moram s spletne strani potegniti cca. 15 datotek in vsako posebej namestiti. Kako to ostali počnete? Se čudim da ne bi obstajala kakšna hitrejša rešitev.
Na teden namestim na več računalnikov (tudi prenosnikov) Windows 7 ali Windows 8. Največ se zamudim z nameščanjem gonilnikov. Ali mogoče kdo pozna oz. uporablja kakšen program, ki bi to naredil avtomatsko?
Veliko nameščam tudi gonilnike na prenosnike HP. Pri njih me moti, ker moram s spletne strani potegniti cca. 15 datotek in vsako posebej namestiti. Kako to ostali počnete? Se čudim da ne bi obstajala kakšna hitrejša rešitev.
Egidij88 ::
Ja večinoma reši Windows Update. Instaliraš lan/wlan driverje, če sploh na net ne prideš, potem pa šopaj. Ostalo po potrebi na koncu.
Invictus ::
ZA Lenovo ti to reši Lenovo System Update ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Egidij88 ::
Če pri kakšnih notebookih sam nameščaš Windowse in so problemi z gonilniki, imajo lahko svoj program za update ki reši marsikaj. Ravno zdaj primer: Samsung Ativ Book 9 Lite, je imel Win 8 Home. Zaradi domene sem dal gor Win 7 Pro. LAN sem dobil, potem Windows Update zagnal, WLAN in pa bonbončke pa prek Samsung Update.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel: ne nameščajte popravka za Spectre (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 22403 (17833) | AštiriL |
» | Zelo visoka poraba CPU (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7604 (6353) | krneki0001 |
» | Počasno kopiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13301 (10715) | hojnikb |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8552 (7758) | Invictus |
» | Problem z wireless ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1950 (1597) | AlphaOne |