Forum » Programska oprema » z eno miško upravljati 2 ali več compov?
z eno miško upravljati 2 ali več compov?
Tim10 ::
Zdravo znalci! ali morda kdo ve če se da z eno miško upravljati več laptopov? Namreč delo imam tako da imam 2 ali več laptopov na mizi pa bi rad z eno in isto miško upravljal vse mašine. Hvala za eventuelen nasvet!
Runnagain ::
Tudi sam uporabljam Synergy, preko 4 monitorjev (3 pc-jev), vsak ima različen OS (Windows, Linux, OsX)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Runnagain ()
Tim10 ::
Huh, super! Sem jim nekaj doniral ce je tako kot pravita da tako fajn deluje! A je kaj tezav z instalacijo? A najprej na enega naloudas pa potem na drugih z nekim usernami se nalovdas al kako gre?
Runnagain ::
Enega določiš da bo server (tisti ki ima tipkovnico in miško) ostali so klienti. Config je enostaven, če si vsaj malo računalniško pismen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Runnagain ()
MrStein ::
Če imaš samo Windows sisteme lahko probaš tudi Microsoftov Mouse without Borders .
Sem pred časom uporabljal oba in v določenih primerih je MwB bil boljši.
(tu je še nekaj alternativ, če ti je dolgčas: http://alternativeto.net/software/syner... )
Predvsem s tipkovnico znajo biti težave, če nimajo vsi PC enakega layout-a.
To je taka rak rana, ki se tudi v drugih situacijah pojavi...
Sem pred časom uporabljal oba in v določenih primerih je MwB bil boljši.
(tu je še nekaj alternativ, če ti je dolgčas: http://alternativeto.net/software/syner... )
Predvsem s tipkovnico znajo biti težave, če nimajo vsi PC enakega layout-a.
To je taka rak rana, ki se tudi v drugih situacijah pojavi...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trije monitorji eden priklopOddelek: Zvok in slika | 1327 (1185) | Wisor |
» | Tipkovnica in miškaOddelek: Pomoč in nasveti | 803 (713) | logout |
» | Dva sistema na eni ploščiOddelek: Novice / Matične plošče | 4673 (3075) | MacQ |
» | Priklop dveh mašin na en monitor eno miš in eno tipkovnico - možno?Oddelek: Strojna oprema | 2552 (2011) | luka66_6 |
» | Nova anketa: število monitorjev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 11750 (8618) | Matevžk |