Forum » Loža » Smešen napis za na maturantsko majico
Smešen napis za na maturantsko majico
MandMx3 ::
Pozdravljeni!
Res, da ta tema ni ravno primerna za ta forum, ampak naj bo (prosim, ne me obsojat haha)...
Tu gor ste res zakon ljudje in zato se jaz (maturantka) obračam na vas.. Z razredom iščemo ideje za napis/sliko/itd., ki bi bil na naši maturantski majici.. Res bi radi nekaj posebnega, smešnega, kako zakon foro ali smešno izjavo.. Proosim, pozna kdo mogoče kaki maturantski, gimnazijski vic al pa izjavo, verz itd., ki bi lahko bil napisan na majici??
Vem, da ste res polni idej in bi bla vesela če bi nam pomagali. :P
Hvalaaa !
Res, da ta tema ni ravno primerna za ta forum, ampak naj bo (prosim, ne me obsojat haha)...
Tu gor ste res zakon ljudje in zato se jaz (maturantka) obračam na vas.. Z razredom iščemo ideje za napis/sliko/itd., ki bi bil na naši maturantski majici.. Res bi radi nekaj posebnega, smešnega, kako zakon foro ali smešno izjavo.. Proosim, pozna kdo mogoče kaki maturantski, gimnazijski vic al pa izjavo, verz itd., ki bi lahko bil napisan na majici??
Vem, da ste res polni idej in bi bla vesela če bi nam pomagali. :P
Hvalaaa !
Unknown_001 ::
Gre za navadno gimnazijo, biotehniško gimnazijo, tehniško gimnazijo, športno gimnazijo, klasično ???
Mogoče bi se pa lahko kaj izvirnega spomnil.
Mogoče bi se pa lahko kaj izvirnega spomnil.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Kdor preveč študira, mu duša eksplodira, zato se mi učenja branimo, da dušo si ohranimo.
vir: http://www.verzi-vici.com/index.php/cat...
Še ena zgulena klasika
Več se učiš, več pozabiš, manj znaš. Manj se učiš, manj pozabiš, več znaš!
vir: http://www.verzi-vici.com/index.php/cat...
Še ena zgulena klasika
Več se učiš, več pozabiš, manj znaš. Manj se učiš, manj pozabiš, več znaš!
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Enga sem se zdele na hitro zmislil še
Pravijo da je življenje šola... Ja kaj smo pa mi zdaj vsa ta leta počeli?
Malo smotan sam sem ga vseeno napisal. Bom probal izboljšat, al pa upam da bo dobro razumljiv.
Pravijo da je življenje šola... Ja kaj smo pa mi zdaj vsa ta leta počeli?
Malo smotan sam sem ga vseeno napisal. Bom probal izboljšat, al pa upam da bo dobro razumljiv.
Begabt
Begabt
vostok_1 ::
Ta je še zelo primeren:
"Svetobolje = šolan a brezposeln"
U, še tega:
"6.67384 x 10^(-11)...To ni gravitacijska konstanta, ampak stanje mojega TRR-ja po študiju!"
"Svetobolje = šolan a brezposeln"
U, še tega:
"6.67384 x 10^(-11)...To ni gravitacijska konstanta, ampak stanje mojega TRR-ja po študiju!"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan
Begabt
Begabt
anketar ::
matura->diploma->prijava na zavod
True story (meme)
True story (meme)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: anketar ()
msjr ::
Ne pretiravat z napisi in raznimi forami, čez nekaj časa postanejo prav lame. Zaupaj nekomu, ki je pred več kot 20 leti oblikoval prav beden zaključni t-shirt
evo predlog
evo predlog
vostok_1 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SERŠ MB (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šola | 35256 (605) | Technics |
» | Ali ste zadovoljni s srednjo šolo na katero ste se vpisali ali obžalujete svojo odloč (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 10198 (1685) | AtaŠtumf |
» | Ukinitev splošne mature v srednjih šolah?Oddelek: Šola | 10760 (9743) | Phantomeye |
» | knjiga KAM 200X in srednje šole...HELP!Oddelek: Šola | 2554 (2265) | Ziga Dolhar |
» | Računalniški tehnik v Celju !!Oddelek: Loža | 2814 (2426) | Tomi |