Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 aktivacija-posodobotev sistema
Windows 7 aktivacija-posodobotev sistema
Davidexon ::
Imam sledeč problem: namestil sem windowse 7 in je vse vredu.. ko začne računalnik nameščat posodobotve ne gre (logično) ker nimam aktiviranega windoesa.. ko uporabim program windows loader/activator, se mi ta program sploh noče zagnat.. windows mi ne zazna oz. ne namesti nobenih gonilnikov za kakršen koli USB ključek.. kaj naj naredim?
St235 ::
Imam sledeč problem: namestil sem windowse 7 in je vse vredu.. ko začne računalnik nameščat posodobotve ne gre (logično) ker nimam aktiviranega windoesa.. ko uporabim program windows loader/activator, se mi ta program sploh noče zagnat.. windows mi ne zazna oz. ne namesti nobenih gonilnikov za kakršen koli USB ključek.. kaj naj naredim?
kupi windows.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Boot particijaOddelek: Operacijski sistemi | 2387 (812) | MrStein |
» | UEFI SecureBoot v praksiOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12378 (9390) | driver_x |
» | Windows 7 (SSD) in Ubuntu 12.04 (HDD)Oddelek: Operacijski sistemi | 928 (807) | Gates |
» | Dual boot - resen problemOddelek: Operacijski sistemi | 1335 (1117) | Robocop1 |
» | WinXP zavrača namestitev VSEH gonilnikov in directXaOddelek: Pomoč in nasveti | 924 (781) | Yohan del Sud |