» »

T-2 z junijem draži storitve

1
2
»

Phantomeye ::

RejZoR je izjavil:

Jezst bi. Zdej imam 8/1 in mi je download več kot dovolj, bolj mi gre na živce upload, ki je 1Mbit max. Več fizično ne morem imet z VDSL2. Je pa tečno, ker redno uploadam večje stvari, tamala se ukvarja s fotografijo in pol noči uploada slike, uploadanje v cloud itd. Je tečno. Sej gre, ampak je počasno.


jaz sem eden tistih ljudi, ki smo naredil preskok iz 1024/256 (kb/s) na 20/20 (pa potem na 50/50, ker je bila na t-2ju razlika 2 eur, potem se je pa podražilo). Skratka hitro se razvadiš

Blazz ::

hojnikb je izjavil:

telemach je bil kr mamljiv z to gold ponudbo in 2x hitrosti downloada. Sam kaj, ko so še vedno nateguni in majo prav smešne upload hitrosti.


če primerjaš z vdsl in odmisliš optiko, ki itak pokriva par procentov prebivalstva, je telemach ornk ceneje... in pri vdsl je upload pri obeh v K*. itak pa ga večinoma ne potrebuješ...kot sem rekel prešel sem iz t-2 na telemach, povečal internet iz 20/4 na 100/4 plačujemo pa isto...

kanida ::

Ali je res da če imaš sklenjeno pogodbo pa oni zdignejo cene ti lahko odstopiš brez dodatnih stroškov čeprav ti do konca vezave ostaja 1 leto*?

Pithlit ::

Od pogdbe lahko ena stranka odstopi takoj ko druga stranka enostransko spremeni pogoje. Kar sprememba cen je. Anekse je seveda potrebno poplačati (kakšne obroke za televizor, recimo).
Life is as complicated as we make it...

Glugy ::

ja ampak če odstopiš od pogodbe plačaš 20 evrov a ni tk?

Pithlit ::

Preberi še enkrat.
Life is as complicated as we make it...

Alexius Heristalski ::

RejZoR je izjavil:

Matr, sem hotu iz firbca pogledat konkurenco, pa imajo vsi tko kretenske spletne strani, da bi designerje najraje postrelil. Začel bi pa pri stopalih in šel navzgor... Visim 5 minut na telekomovi spletni strani in zlagal skupaj neke glupe pakete z dodatki in ven dobival cene, da te srat stisne. Grem na Amis stran, ista zgodba. Totalno zmedena katastrofa od spletne strani. Pridem pa nazaj na svoj T-2, lepo razvrščeni paketi samo za internet po hitrostih in zraven jasne cene. Jim samo zarad tega skor odpustim 0,99 EUR podražitev 8/1 linije...

Bi pa resno že rad enkrat mel to jebeno optiko, da vzamem 10/10 paket. Za 23 EUR bi imel stokrat boljšo povezavo kot jo imam zdej za 31 EUR. Pa za online gaming bi končno imel zrihtano, ker sem ziher, da bi delovalo bolje. Ampak o tem očitno lahko samo sanjam, ker je očitno ne bom nikoli ugledal.

31 EUR za 8/1? Beda. Pri Amisu dobiš za 25,90 do 15/0,768 + telefon (paket Dvojka Tel).
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

hojnikb ::

poudarek na DO 15Mbit :)
#brezpodpisa

Alexius Heristalski ::

Ja, to je res. Pa vendar, če bi bil predaleč za 15, bi še vedno profitiral zaradi nižje cene. Nekako se mi zdi najboljša ponudba, če si obsojen na bakreno parico in ne želiš iptv.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 draži mobilne pakete (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostalo
8419895 (13720) MrStein
»

Telekom in A1 dražita pakete (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
19568533 (55979) Cruz
»

T-2 draži dostop do interneta (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9422061 (15802) mtp2
»

T-2 z januarjem dviguje cene (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
11839907 (34268) madmitch

Več podobnih tem