Forum » Strojna oprema » iBox (poceni Mac)
iBox (poceni Mac)
dux ::
kliknite
Kaj pravite ?
Po moje mu bo ratalo, ce mu pa ne bo, bo pa prisilil Apple, da bo zacel proizvajati cenejse produkte, kar je tudi nas cilj :) Kmalu bo treba znancu v Ameriko pisat , hehe
Kaj pravite ?
Po moje mu bo ratalo, ce mu pa ne bo, bo pa prisilil Apple, da bo zacel proizvajati cenejse produkte, kar je tudi nas cilj :) Kmalu bo treba znancu v Ameriko pisat , hehe
Upanje je v nasih odlocitvah
IceIceBaby ::
Moje mnenje:
Tip bo še 3 tedne mel postavljen page. Jobs bo sklical zbor svojih odvetnikov, tipa bodo tožili za bajne vsote, ker nebo mel denarja da bi se spustil v pravdo bo lepo pozabil na vso stvar Apple bo pa še naprej prodajal svoje računalnike za 1000 dolarjev več kot so vredni.
Neki podobnga je blo že parkrat do sedaj. Jobs pač rad tožari vse po vrsti za katere se mu samo dozdeva da se kej v njegove posle umešavajo.
Tip bo še 3 tedne mel postavljen page. Jobs bo sklical zbor svojih odvetnikov, tipa bodo tožili za bajne vsote, ker nebo mel denarja da bi se spustil v pravdo bo lepo pozabil na vso stvar Apple bo pa še naprej prodajal svoje računalnike za 1000 dolarjev več kot so vredni.
Neki podobnga je blo že parkrat do sedaj. Jobs pač rad tožari vse po vrsti za katere se mu samo dozdeva da se kej v njegove posle umešavajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Applove novosti: Smart Watch, iPhone 6 in iPhone 6 Plus, Apple Pay in iOS 8 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 104740 (93838) | amacar |
» | Steve Jobs odstopil z mesta generalnega direktorja Appla (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 29463 (22266) | CoolBits |
» | Prihaja uradna biografija Steva Jobsa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostalo | 25882 (23851) | PrimozR |
» | Steve Jobs v bolniški stalež (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 17790 (13148) | Pyr0Beast |
» | Applu ušel še en prototip (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 15834 (12954) | IvoJan |