Forum » Mobilne tehnologije » VOIP-out na tablet (Viber,Skype,fring and co.)
VOIP-out na tablet (Viber,Skype,fring and co.)
Pesimist ::
Nekaj sem bral in ugotovil, da je to teoreticno mozno, ce si prej account ustvaris preko telefona vsaj z fringom in loginas v tablet.
Vendar jaz nujno rabim da mojo pravo stevilko kaze in ne neko cudno fake cifro oz tujo. To tudi velja ce iz drugega telefona klicem ki ma spet drugi sim. Kao dual sim fora v single sim telefonu.
Ena narocnina-ena stevilka na vseh napravah tudi tistih brez UMTS modema in ta cifra mora bit moja prava 04165432, da me lahko folk nazaj klice.
Vendar jaz nujno rabim da mojo pravo stevilko kaze in ne neko cudno fake cifro oz tujo. To tudi velja ce iz drugega telefona klicem ki ma spet drugi sim. Kao dual sim fora v single sim telefonu.
Ena narocnina-ena stevilka na vseh napravah tudi tistih brez UMTS modema in ta cifra mora bit moja prava 04165432, da me lahko folk nazaj klice.
- spremenilo: Pesimist ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | whatsapp tujinaOddelek: Pomoč in nasveti | 2961 (943) | Legon |
» | Kakšna je šansa, da dobim svoj telefon nazaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28193 (11597) | Mare2 |
» | Dual Sim telefoni - sočasna uporaba?Oddelek: Mobilne tehnologije | 8512 (7909) | Samael |
» | BOB Popolna ignoranca in neskončne težaveOddelek: Mobilne tehnologije | 8301 (5638) | nikana14 |
» | Kraja mobilne identitete (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 10943 (10943) | jc |