Forum » Strojna oprema » Napajalec je glasen - 2 ventilatorja - izključitev enega ?
Napajalec je glasen - 2 ventilatorja - izključitev enega ?
mrTwelveTrees ::
To je tko, če maš 300W napajalec pa 2 ventilatorja notr, glasno kot hudič...
zanima me, če bi enega - spodnjega ki piha v napajalec, izključil ?
upam da se ne bi pregreval ?
ali kaj nej naredim ?
zanima me, če bi enega - spodnjega ki piha v napajalec, izključil ?
upam da se ne bi pregreval ?
ali kaj nej naredim ?
- premaknil: ToniT ()
ma, ko bom mel čas, bom spodnega ven vzel, pa naj bo sam eden, tisti ki piha ven, pa me biga tudi če se pol vse skuri...
Blisk ::
Daj si vmes avtomatski kontroler vrtljajev, ki ti glede na temp. viša napetost.
Tko ti bo ob normalni temp. vent delal zlo tiho, če pa se bo zadeva prevč segrela, bo pa tud vent zalaufal bolj in ni straha, da bi kej pregrel.
Tko ti bo ob normalni temp. vent delal zlo tiho, če pa se bo zadeva prevč segrela, bo pa tud vent zalaufal bolj in ni straha, da bi kej pregrel.
Spajky ::
Matr komplicirate, probaj oba zvezat v serijo na napajanje (bosta mela 6V pa nič jih ne bo čut!)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
matr to sem naredu, vezu jih da ma vsak 6V, zdej se mi pa kišta pregreva....
jeb*mti !!
ne moreš imeti tih napajalec in obenem dobro hlajen ...
jeb*mti !!
ne moreš imeti tih napajalec in obenem dobro hlajen ...
HE HE HE vodno hlajenje u napajaču.
Pa ne da bi sam kišto skuru, ampak namest tega kr celo bajto.
:)
Avtomatski kontroler vrtljajev, lahk nardiš sam, ta vikend še probam eno zadevo, potem pa bom mal poslikal in dal načrt na net, pa si ga lahk vsak sam nardi, je pa za 4 ventilatorje in zdrži 1 amper po kanalu.
material pride cca 3 jurje.
Pa ne da bi sam kišto skuru, ampak namest tega kr celo bajto.
:)
Avtomatski kontroler vrtljajev, lahk nardiš sam, ta vikend še probam eno zadevo, potem pa bom mal poslikal in dal načrt na net, pa si ga lahk vsak sam nardi, je pa za 4 ventilatorje in zdrži 1 amper po kanalu.
material pride cca 3 jurje.
Spajky: tebe bom pa kastriral, ko si mi predlagal, da nej oba ventilatorja vežem zaporedno (vsak6V) no to sem naredu, pa mi je včer kišta ckrnla sama od sebe - napajalec je šel v PM...
folk ne tega počet
folk ne tega počet
noraguta ::
zakaj bi njega obesal za jajca????
kadar koli modificiras izakazujes svoja!
vsak lahko nosi naprodaj tuja.
kadar koli modificiras izakazujes svoja!
vsak lahko nosi naprodaj tuja.
^White^ ::
Hmm a ni 2 ventilatorja nekam velik za 300W? Moj 300W napajalnik ma en ventilator, pa se tistga sm zamenju s tisjim na 5V in lepo dela se danes . Ce bos kupoval nov napajalnik, isci nekaj tihega (definitivno samo 1 vent ) ali pa tak napajalc, da se ne greje in mu potem zamenjas ventilator s tisjim. Cas je ze, da zacnejo izdelovat napajalnike brez ventilatorjev. Sej nej bi pripravljali fanless 200W napajalnik, sam qrc kaj ti bo to... za najapanje 486tke
noraguta: a ti vse resno jemlješ ?... zgleda
^White^: em... napajalc bom dal popravit
zdej mam notr 200w na athlonu 1800+ ;)
^White^: em... napajalc bom dal popravit
zdej mam notr 200w na athlonu 1800+ ;)
^White^ ::
Res? Pa dela normalno? Hudo!
Ce te hrup ne moti pretirano pol je skor najbols stvar pustit pr mir. Ce imas se voljo do eksperimentiranja bi lahko v napajalnik dal 2 ventilatorja na 9V... Ali pa ce naredis se eno luknjo in mas 3 ventilatorje na 5V... To bi blo se najboljs za tvoja usesa. Mogoce bi ti tud kaksna termalna sonda v napajalcu koristila, da se ti nebi med poskusi napajalc pregrel .
Ce te hrup ne moti pretirano pol je skor najbols stvar pustit pr mir. Ce imas se voljo do eksperimentiranja bi lahko v napajalnik dal 2 ventilatorja na 9V... Ali pa ce naredis se eno luknjo in mas 3 ventilatorje na 5V... To bi blo se najboljs za tvoja usesa. Mogoce bi ti tud kaksna termalna sonda v napajalcu koristila, da se ti nebi med poskusi napajalc pregrel .
kot sem že napisal; napajal je crknu...
kišta se je samo ugasnla... kr tako ...
zdej sem pa zamenju napajalc, pa je cool
sam čudno je to, da je bil že bolj vroč, pa se ni skuru, ko mi je šel v PM je bil malo topel...
ne vem
bom dal enmu za popravt...
kišta se je samo ugasnla... kr tako ...
zdej sem pa zamenju napajalc, pa je cool
sam čudno je to, da je bil že bolj vroč, pa se ni skuru, ko mi je šel v PM je bil malo topel...
ne vem
bom dal enmu za popravt...
Fantje ne modificirajte napajalnikov, ker so življenjskega pomena, če naprimer zajebeš procesor, zajebeš sam procesor, če zajebeš napajalnik, lahk zajebeš celo kišto.
Zato je skor najbolš kupit nov napajač tam nekje 400W, pa bo mir.
Zato je skor najbolš kupit nov napajač tam nekje 400W, pa bo mir.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tišanje napajalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2323 (1643) | WinsuckeR |
» | NapajalnikOddelek: Strojna oprema | 1385 (1140) | krneki |
» | Utišanje napajalca!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1351 (1079) | partysound |
» | glasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2368 (1772) | tigrr |
» | Antec ali Enermax?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3007 (1972) | tha_man |