Forum » Igre » Crime Scene Investigation
Crime Scene Investigation
lokart ::
Pozdrav!
V igri se mi namesto črk - znakov, pojavijo samo kvadratki, tako kot, da ne bi igra znala prepoznati fonta ali recimo šumnikov, ki pa jih v igri itak ni. Nekje se mu izgubi nabor znakov.
Dobrodošla vsa vaša mnenja.
LP, Tomaž
V igri se mi namesto črk - znakov, pojavijo samo kvadratki, tako kot, da ne bi igra znala prepoznati fonta ali recimo šumnikov, ki pa jih v igri itak ni. Nekje se mu izgubi nabor znakov.
Dobrodošla vsa vaša mnenja.
LP, Tomaž
- spremenil: Damjan Jagar ()
C_maniak ::
Čuj, pa je to v redu igrca? Sliš se kr zanimiv, sam pol ko sm pa mal pomislu, lhk pa hitr postane dolgocajtna. Vredna nakupa?
_pobesneli_ ::
Jaz sm naložil ta popravek,problem se ni odpravil....še zmeraj so kvadratki namesto črk....Ima kdo kaksno idejo ??
LP
LP
Kaboom ::
pobesneli, lokart - sta uspela rešit težave, jaz sem začel igrat igro in imam iste težave - težko je igrat igro v kateri bi moral dosti premišljat na osnovi teksta ki piše poleg dokazov...
ali pa kdo drugi?
imam win2000. hvala
ali pa kdo drugi?
imam win2000. hvala
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Xplicit ::
preden zazenes igro mors spremenit nastavitev tipkovnice iz slo v eng - vsaj zdi se mi da je to resitev
ni pomagalo
program laufa v English (United States) pa ne deluje pravilno...
program laufa v English (United States) pa ne deluje pravilno...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Xplicit ::
skor preprican sem da je bla fora neki v zvezi z zamenjavo jezika tipkovnice
probaj naslednje:
- spremeni v anglesko nastavitev tipk in resetiraj racunalnik. ob ponovnem zagonu probaj ce dela
- ce ne dela probaj ko prides v slil pritisnit Alt+Tab tko da prides v windowse in takrat se enkrat spremenis nastavitev tipkovnice
oz. sm zdle uporabil iskanje, ker vem da je ze bila odprta tema (sm imel tud jest te probleme), kjre pise resitev:
pejt v regional settings v control panelu pa vse stvari dej na English.
CSI drugi level problem
probaj naslednje:
- spremeni v anglesko nastavitev tipk in resetiraj racunalnik. ob ponovnem zagonu probaj ce dela
- ce ne dela probaj ko prides v slil pritisnit Alt+Tab tko da prides v windowse in takrat se enkrat spremenis nastavitev tipkovnice
oz. sm zdle uporabil iskanje, ker vem da je ze bila odprta tema (sm imel tud jest te probleme), kjre pise resitev:
pejt v regional settings v control panelu pa vse stvari dej na English.
CSI drugi level problem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Xplicit ()
tudi to sem ze preizkusil. nic ni pomagalo. pa resetiral tudi racunalnik... brez uspeha.
je komu to uspelo resit v win2000 ali to vsi samo v winxp?
ker pocasi vec ne bo zabavno igrat kvadratkov. hvala
je komu to uspelo resit v win2000 ali to vsi samo v winxp?
ker pocasi vec ne bo zabavno igrat kvadratkov. hvala
Freelancer ::
Kar kul spil tole, ceprav kratek . Jaz sem tudi imel isti problem (sicer precej casa nazaj ) in mi ga ni uspelo resiti, tako da sem spil obrnil kljub kvadratkom, saj se da prezivet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CSI Game ---> tehnični problemOddelek: Igre | 1365 (1222) | Timmah |
» | Serious Sam II (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5577 (3828) | 1duke |
» | Medal of Honor Allied Assault Breakthrough?Oddelek: Igre | 1530 (1192) | teleban |
» | warcraft 3Oddelek: Igre | 1040 (969) | LapD |
» | tezave z Radeon 9000proOddelek: Strojna oprema | 1555 (1371) | ali3n |