» »

Crime Scene Investigation

Crime Scene Investigation

lokart ::

Pozdrav!

V igri se mi namesto črk - znakov, pojavijo samo kvadratki, tako kot, da ne bi igra znala prepoznati fonta ali recimo šumnikov, ki pa jih v igri itak ni. Nekje se mu izgubi nabor znakov.

Dobrodošla vsa vaša mnenja.

LP, Tomaž

Hammer ::

naloži si popravek Q306676_WXP_SP1_x86_ENU

C_maniak ::

Čuj, pa je to v redu igrca? Sliš se kr zanimiv, sam pol ko sm pa mal pomislu, lhk pa hitr postane dolgocajtna. Vredna nakupa?

_pobesneli_ ::

Jaz sm naložil ta popravek,problem se ni odpravil....še zmeraj so kvadratki namesto črk....Ima kdo kaksno idejo ??

LP

Kaboom ::

pobesneli, lokart - sta uspela rešit težave, jaz sem začel igrat igro in imam iste težave - težko je igrat igro v kateri bi moral dosti premišljat na osnovi teksta ki piše poleg dokazov...

ali pa kdo drugi?

imam win2000. hvala
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

Xplicit ::

preden zazenes igro mors spremenit nastavitev tipkovnice iz slo v eng - vsaj zdi se mi da je to resitev

ni pomagalo :'(

program laufa v English (United States) pa ne deluje pravilno...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

Xplicit ::

skor preprican sem da je bla fora neki v zvezi z zamenjavo jezika tipkovnice
probaj naslednje:

- spremeni v anglesko nastavitev tipk in resetiraj racunalnik. ob ponovnem zagonu probaj ce dela

- ce ne dela probaj ko prides v slil pritisnit Alt+Tab tko da prides v windowse in takrat se enkrat spremenis nastavitev tipkovnice

oz. sm zdle uporabil iskanje, ker vem da je ze bila odprta tema (sm imel tud jest te probleme), kjre pise resitev:

pejt v regional settings v control panelu pa vse stvari dej na English.
CSI drugi level problem

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Xplicit ()

teac ::

Sem imel čisto isti problem...preberi si to temo. Meni je pomagalo. 8-)

tudi to sem ze preizkusil. nic ni pomagalo. pa resetiral tudi racunalnik... brez uspeha.

je komu to uspelo resit v win2000 ali to vsi samo v winxp?

ker pocasi vec ne bo zabavno igrat kvadratkov. hvala

Freelancer ::

Kar kul spil tole, ceprav kratek :D. Jaz sem tudi imel isti problem (sicer precej casa nazaj :)) in mi ga ni uspelo resiti, tako da sem spil obrnil kljub kvadratkom, saj se da prezivet.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

CSI Game ---> tehnični problem

Oddelek: Igre
51365 (1222) Timmah
»

Serious Sam II (strani: 1 2 )

585577 (3828) 1duke
»

Medal of Honor Allied Assault Breakthrough?

151530 (1192) teleban
»

warcraft 3

71040 (969) LapD
»

tezave z Radeon 9000pro

Oddelek: Strojna oprema
121555 (1371) ali3n

Več podobnih tem