Forum » Pomoč in nasveti » grom in asus
grom in asus
Djz3l3 ::
Torej danes, je zacelo malo dezevati in samo enkrat je zagrmelo, vse skupaj trajalo 5min, racunalnik in vse izklopil, po temu enem in edinem udaru (pred izklopom nisem preverjal ali dela).
Ko se je vse skupaj umrilo sem priklopil nazaj in zadeva ne deluje, ledica na maticni le brli, poiskusil z drugim napajalnikom in tudi ne deulje sicer je samo 420w... torej vrjetno je sla maticna?
Ko se je vse skupaj umrilo sem priklopil nazaj in zadeva ne deluje, ledica na maticni le brli, poiskusil z drugim napajalnikom in tudi ne deulje sicer je samo 420w... torej vrjetno je sla maticna?
Blinder ::
z dvemi napajalniki ne dela pa da je šel napajalnik?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Vsi kondenzatorji celi, odklopil vse ostale komponente in nic... racunalnik je pa priklolpjen na 2 zaporedni prenapetostni zasciti... in lih dobr sm si vse porihtu in zdej to... vaaa
francek1 ::
Vsi kondenzatorji celi, odklopil vse ostale komponente in nic... racunalnik je pa priklolpjen na 2 zaporedni prenapetostni zasciti... in lih dobr sm si vse porihtu in zdej to... vaaa
Napiši, kakšni zaščiti sta bile, da mi ne kupujemo istih....
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Odstranjena baterija, probal z 3 napajalniki in nic, je pa zanimivo da pri vsakem napajalniku drugace sveti led dioda, no pri enem sploh ne...
Evo mam novo plato, sm bil v swedata smo tam z fanti malo probavali in nič od nje... Zdej me pa zanima sledeče, plato sm kupu v slo (rabljeno) ampak stvar je še v garancji 2 leti,ki pa je bila kupljena na mylemon.at imam orginal račun, škatlo oz. vse. Mislite da je vredno probat poslat na garancijo? Je mozno da mi zaracunajo diagnostiko glede na to da jo je skurila mati narava?
Vse je ql na pogled, kondenzatorji celi, vsi elementi celi, nikjer zazgano, led dioda ob napajalniku vklopljenjem zelena... posilja se na moje ali njihove stroske? Sicer grem konec maja v nemcijo pa bi lahko osebno nesel...
mitja73 ::
Na servisu diagnostika hitro pokaže če je prenapetost, ker imajo plošče varnostne elemente ravno zato da jih skupi in s tem se vidi prenapetost.
andre91 ::
kaj pravite glede tega prenosnika : Asus Prenosnik X75VB-TY024 ? je dobr za igranje igric tudi za autocad
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Buggy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 3455 (3088) | Fif55 |
» | udar strele - vse uničeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10041 (7486) | gregor |
» | računalnik se mi noče zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 1478 (1209) | Pyr0Beast |
» | kako ves, kaj je crknilo?Oddelek: Strojna oprema | 1888 (1417) | jero_no1 |
» | Ugasnjen racunalnik se skuriOddelek: Pomoč in nasveti | 2136 (1627) | Macketina |