Forum » Zvok in slika » problem z novim LCD televizorjem
problem z novim LCD televizorjem
tharkun ::
Živjo!
Upam, da je tale forum pravo mesto za moje vprašanje, čeprav ni o računalnikih.
Kupil sem sem nov 39 inčni Phillipsov LCD televizor model 39PFL4208K. Ko smo ga priklopili, smo kar hitro opazili, da imajo slike ene čudne zelene odtenke, posebej na temnih predelih ekrana. Ko naprimer preklapljaš med kanali, bi moral biti cel ekran črn, pa se hitro opazi, da celotna slika opazno zeleno utripa. Moje vprašanje je, če je to napaka na televizorju in je treba zamenjati, ali je lahko kaj narobe s kakimi nastavitvami? Naj še omenim, da sem probal špilat neki prek USB-ja in prek DVD playerja nekaj v original DVD formatu in se opazijo zelena migotanja na nekaterih barvah, čeprav je na DVD-ju manj opazno.
Hvala za pomoč!
Upam, da je tale forum pravo mesto za moje vprašanje, čeprav ni o računalnikih.
Kupil sem sem nov 39 inčni Phillipsov LCD televizor model 39PFL4208K. Ko smo ga priklopili, smo kar hitro opazili, da imajo slike ene čudne zelene odtenke, posebej na temnih predelih ekrana. Ko naprimer preklapljaš med kanali, bi moral biti cel ekran črn, pa se hitro opazi, da celotna slika opazno zeleno utripa. Moje vprašanje je, če je to napaka na televizorju in je treba zamenjati, ali je lahko kaj narobe s kakimi nastavitvami? Naj še omenim, da sem probal špilat neki prek USB-ja in prek DVD playerja nekaj v original DVD formatu in se opazijo zelena migotanja na nekaterih barvah, čeprav je na DVD-ju manj opazno.
Hvala za pomoč!
tharkun ::
Ja, seveda reklamacija, če je problem v TV-ju, sem samo mislil, da je mogoče kaj, kar sem spregledal in se to pogosto nepoznavalcem dogaja. Da ne bi pri reklamiranju izdelka neumen izpadu preverjam druge možne vzroke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Philips "HD Natural Motion" tehnologijaOddelek: Zvok in slika | 3621 (2424) | zolja |
» | crt televizor, dvb-t in digi.tv: zaslon 4:3 vs. 16:9Oddelek: Zvok in slika | 2793 (2236) | Nagi Bator |
» | Crknil LCDtv po 5 dneh ?!?Oddelek: Zvok in slika | 1839 (1222) | ttommy |
» | začasna rešitev: kupiti velik CRT televizor za cca 400 eur ali LCD 32'' za cca 650 euOddelek: Kaj kupiti | 2911 (2153) | Mr.B |
» | Katodni televizorji v izumiranjuOddelek: Novice / Ostale najave | 6611 (4854) | javaman |