Forum » Izdelava spletišč » Google Analytics
Google Analytics
JesseP ::
Zdravo,
ker nimam nikakeršnjih izkušenj z Google analitiko, se obračam na tiste, ki so z njim že delali.
Verjamem, da ni noben problem se registrirati, pobrati skripto in jo vključiti v svojo web aplikacijo in zadeva dela.
Mene zanima, če bi bilo možno uporabniku na moji aplikaciji dati možnost, da si omogoči analitiko in jo spremlja za svoj profil. Je možno to, da uporabnik samo klikne nek button, ali samo da vključi svojo skripto?
Če je možna samo druga zadeva, da bi moral uporabnik sam vključevati skripto, je to sploh dovoljenjo iz strani googla?
Sprašujem bolj zaradi tega, kaj je mogoče in kaj je dovoljeno, mogoče tudi kdo pride s kakšno idejo kako zadevo implementirat če ima kakšne izkušnje.
Hvala
ker nimam nikakeršnjih izkušenj z Google analitiko, se obračam na tiste, ki so z njim že delali.
Verjamem, da ni noben problem se registrirati, pobrati skripto in jo vključiti v svojo web aplikacijo in zadeva dela.
Mene zanima, če bi bilo možno uporabniku na moji aplikaciji dati možnost, da si omogoči analitiko in jo spremlja za svoj profil. Je možno to, da uporabnik samo klikne nek button, ali samo da vključi svojo skripto?
Če je možna samo druga zadeva, da bi moral uporabnik sam vključevati skripto, je to sploh dovoljenjo iz strani googla?
Sprašujem bolj zaradi tega, kaj je mogoče in kaj je dovoljeno, mogoče tudi kdo pride s kakšno idejo kako zadevo implementirat če ima kakšne izkušnje.
Hvala
Janac ::
Eno vprašanje, zadnji dni mi na GA Ogledi strani kar padajo, pred dneva dnevoma je bilo ogledov 1.024, včeraj 840, danes pa kar 707, kljub temu da ogledi rastejo vsak dan?
Kaj se dogaja?!?
Kaj se dogaja?!?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 38155 (29015) | spegli |
» | Podatki ki jih ponujajo web hosti ( razlaga )Oddelek: Izdelava spletišč | 1535 (1187) | schtr4jh |
» | Pol milijona pohekanih spletnih strežnikov - med njimi tudi slovenski!Oddelek: Novice / Varnost | 5990 (3921) | poweroff |
» | Internet Explorer se poslavljaOddelek: Novice / Brskalniki | 3313 (3313) | CaqKa |
» | Custom 404 error sporočiloOddelek: Omrežja in internet | 1199 (975) | Loki |