Forum » Hlajenje in modifikacije » nastavek za na hladilnik
nastavek za na hladilnik
daKine ::
Potrebijem ideje kako narediti nastavek iz 15mm notranjega premera cevi na 32mm odprtino na hladilniku (zunanji premer), ce ima kdo kako resitev naj mi jo prosim pove
- spremenilo: daKine ()
Blup ::
Nared cev z premerom 32 mm... pol jo pa po dolgem prerež in jo zroli, tko k škrnicl za kostanj npr...
če sm te prou šteku bi to mogl delvt?!
Blup
če sm te prou šteku bi to mogl delvt?!
Blup
kaj ce bi si iz silikona naredo, nastavek bi blo to isto ko silikonska cev?
Blup: kaj to bi naj bla prvoaprilska, al si resno mislo kr bi verjetno ta cev spuscala, al pa ce bi cev z silikono zalepo, pa si nebi rabo delat lastne silikonske cevi, bi bil silikon za kopalnico ... dober, bi to drzalo?
Blup: kaj to bi naj bla prvoaprilska, al si resno mislo kr bi verjetno ta cev spuscala, al pa ce bi cev z silikono zalepo, pa si nebi rabo delat lastne silikonske cevi, bi bil silikon za kopalnico ... dober, bi to drzalo?
kaj res nima noben kake ideje? al pa kake izkusnje z silikonom, pa se ena ideja mi je padla na pamet, ce bi to cev naredo tako kot je blup reko in da bi jo z vrocim lepilom skup zalepo namesto silikona? se voda prevec segraje da se bo lepilo odleplo?
Blup ::
Voda se zihr ne segreje preveč.... sam dougotrajn učinek vode na lepilo bi pa leohka biu, da bi popustu lim... in pol bi ti puščal...
... mogoče če bi si naredu valj iz silikona, pol bi pa v njega izrezu prisekan stožec... upam, da me štekaš...
Blup
... mogoče če bi si naredu valj iz silikona, pol bi pa v njega izrezu prisekan stožec... upam, da me štekaš...
Blup
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | možnost da spušča vodnoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2037 (1330) | cajac |
» | Vodna pumpa ropota (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5331 (4577) | SuperHik |
» | Na kaj pazit, ko delaš vodno hlajenje!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8831 (6931) | Jackass |
» | Katere cevi priporočateOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3255 (2732) | burkiburke |
» | Dokončano vodno hlajenje...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3248 (2517) | rap3r |