» »

nastavek za na hladilnik

nastavek za na hladilnik

daKine ::

Potrebijem ideje kako narediti nastavek iz 15mm notranjega premera cevi na 32mm odprtino na hladilniku (zunanji premer), ce ima kdo kako resitev naj mi jo prosim pove
  • spremenilo: daKine ()

Blup ::

Nared cev z premerom 32 mm... pol jo pa po dolgem prerež in jo zroli, tko k škrnicl za kostanj npr...

če sm te prou šteku bi to mogl delvt?!

Blup
:\

kaj ce bi si iz silikona naredo, nastavek bi blo to isto ko silikonska cev?:\

Blup: kaj to bi naj bla prvoaprilska, al si resno mislo kr bi verjetno ta cev spuscala, al pa ce bi cev z silikono zalepo, pa si nebi rabo delat lastne silikonske cevi, bi bil silikon za kopalnico ... dober, bi to drzalo?

Sori.... sm mislu na cev za pretok zraka :D

Blup

ja za zrak bi slo za vodno pa ne, se mas kako idejo za vodno? se ma kdo drug kako idejo

kaj res nima noben kake ideje? al pa kake izkusnje z silikonom, pa se ena ideja mi je padla na pamet, ce bi to cev naredo tako kot je blup reko in da bi jo z vrocim lepilom skup zalepo namesto silikona? se voda prevec segraje da se bo lepilo odleplo?

Voda se zihr ne segreje preveč.... sam dougotrajn učinek vode na lepilo bi pa leohka biu, da bi popustu lim... in pol bi ti puščal...

... mogoče če bi si naredu valj iz silikona, pol bi pa v njega izrezu prisekan stožec... upam, da me štekaš...

Blup

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

možnost da spušča vodno

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
452037 (1330) cajac
»

Vodna pumpa ropota (strani: 1 2 )

635331 (4577) SuperHik
»

Na kaj pazit, ko delaš vodno hlajenje!!! (strani: 1 2 3 )

1018831 (6931) Jackass
»

Katere cevi priporočate

293255 (2732) burkiburke
»

Dokončano vodno hlajenje...

403248 (2517) rap3r

Več podobnih tem