Forum » Zvok in slika » Odstranitev licence-WMA
Odstranitev licence-WMA

mare_ ::
S CDja sem kopiral glasbo s pomočjo Win Media Playerja in je nekdo (jaz nimam pojma kdo
) pač tam pri možnostih pozabil izklopiti zaščiti vsebino. Sedaj me pa zanima, če se da to licenco na kakšen način odstranit?
P.S: A prou razumem, da lahko pol skopiraš to muzko sam na 4 računalnike?

P.S: A prou razumem, da lahko pol skopiraš to muzko sam na 4 računalnike?

Matek ::
Zdi se mi čudno kako bi eni podatki na cedeju vedeli, da si jih že 4x prekopiral.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

mare_ ::
Neeee, mogoče sem malo čudno napisal. Ta glasba je skopirana na računalnik in shranjena v .wma obliki. Če jo presnemeš na drug računalnik, ti ne dela, dokler ne namestiš licence za to. In kolikor sem jaz razumel ob prebiranju pomoči v Media playerju, to licenco lahko skopiraš samo na 4 računalnike.

Dusko ::
ma nevem če bo mogoče to pomagalo.Vem ,da lahko z xpantispy onemogočiš ,da windows media player preko neta pošilja podatke o licenci.
Mogoče je pri tebi ta problem. Program pa poišči z googlom.
Mogoče je pri tebi ta problem. Program pa poišči z googlom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel VLC 1.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 16412 (11233) | MrStein |
⊘ | WD HD TV media player - razočaranje in vprašanja!Oddelek: Zvok in slika | 5218 (4903) | OmegaBlue |
» | Kako poslušati WMA glasbo kodirano z novim DRM?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1099 (964) | Ezg3ta |
» | Nova spletna glasbena trgovina pri nas (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9150 (9150) | Pithlit |
» | WMA licencaOddelek: Zvok in slika | 990 (839) | CWIZO |