Forum » Zvok in slika » Odstranitev licence-WMA
Odstranitev licence-WMA
mare_ ::
S CDja sem kopiral glasbo s pomočjo Win Media Playerja in je nekdo (jaz nimam pojma kdo) pač tam pri možnostih pozabil izklopiti zaščiti vsebino. Sedaj me pa zanima, če se da to licenco na kakšen način odstranit?
P.S: A prou razumem, da lahko pol skopiraš to muzko sam na 4 računalnike?
P.S: A prou razumem, da lahko pol skopiraš to muzko sam na 4 računalnike?
Matek ::
Zdi se mi čudno kako bi eni podatki na cedeju vedeli, da si jih že 4x prekopiral.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
mare_ ::
Neeee, mogoče sem malo čudno napisal. Ta glasba je skopirana na računalnik in shranjena v .wma obliki. Če jo presnemeš na drug računalnik, ti ne dela, dokler ne namestiš licence za to. In kolikor sem jaz razumel ob prebiranju pomoči v Media playerju, to licenco lahko skopiraš samo na 4 računalnike.
Dusko ::
ma nevem če bo mogoče to pomagalo.Vem ,da lahko z xpantispy onemogočiš ,da windows media player preko neta pošilja podatke o licenci.
Mogoče je pri tebi ta problem. Program pa poišči z googlom.
Mogoče je pri tebi ta problem. Program pa poišči z googlom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel VLC 1.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15448 (10269) | MrStein |
⊘ | WD HD TV media player - razočaranje in vprašanja!Oddelek: Zvok in slika | 5164 (4849) | OmegaBlue |
» | Kako poslušati WMA glasbo kodirano z novim DRM?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1032 (897) | Ezg3ta |
» | Nova spletna glasbena trgovina pri nas (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 8699 (8699) | Pithlit |
» | WMA licencaOddelek: Zvok in slika | 929 (778) | CWIZO |