» »

A se mi naj ARNES gravza ?

A se mi naj ARNES gravza ?

Cokolesnik ::

Naj folk ve, kako znajo biti pri ARNES-u leseni...

Vceraj mi je potekel status studenta in zato tudi account pri ARNES-u. Ker rad formalnosti uredim pravocasno, sem ze danes imel pred sabo novo potrdilo o vpisu, ki mi status podaljsuje.

Zdaj pa presenecenje. Dopoldne ugotovim, da sploh ne pridem na net. Ugotovim, da mi ARNES blokira tako dial up kot kabl. Vse so mi zaprl dol. Mailam na njihov support mail, prilozim poskenirano potrdilo o vpisu in prosim, naj podaljajo veljavnost mojega up. imena.

Nic od tega. Pozno popoldne mi nekdo le podaljsa account za nekaj dni (verjetno bodo cakali da poslem potrdilo po navadni posti). In za namecek mi deblokirajo le dial up, na kabelski dostop pa lahko trenutno kar pozabim.

Taksno razmisljanje ponudnika spleta, ki bi moral razmisljati sodobno, elektronsko in racionalno. Ter predvsem o prijaznejsem odnosu v zvezi z izpolnjevanjem obveznosti njegovih uporabnikov.

Sploh pa me razp..., k tistim mandeljcem, ki podaljsujejo v jeseni statuse, dajo rok 15. oktobra, torej 15 dni po tem ko jim ze potece stari stusus. Potemtakem bi tudi pri meni morali narediti enako ne pa da te odklopjo in se malaj kakor ves in znas.

Kaj se vam ne bi vse tole zagravzalo?:\

Mimgrede: punca je pozabla geslo za siolov account. Vemo, kako je geslo obcutljiva zadeva... Klicem na njihov support in povem tezavo. Zenska na supportu sam pogleda, ce klicem iz prave tel. stevilke, ki je vpisana v narocnisko bazo in ze sem ji lahko povedu novo geslo, da ga nastavi za account. Kako hitro sva resila tezavo. S pravo voljo. Torej...
  • zaklenil: PaJo ()

Sumo ::

Naroci se na Telemach, pa bos imel ponudnika spleta, ki razmislja sodobno, elektronsko in racionalno. >:D

Gandalfar ::

uporaba arnesa je velik privilegij.. po tvojih postih imam obcutek, da ga izkoriscas v namene za katere ni namenjen..

sicer se pa oni igrajo po pravilih. Potekel ti je status torej so te izklopili. Lahko bi jim potrdilo poslal prej. Res je da bi lahko bili bolj prijazni in pocakali a pac niso.. jebiga, tako deluje birokracija.

Siol, se vedno caka na tvoj brezplacni klic na 0801000 ...

Zgodovina sprememb…

Soprano ::

Amen Gandalfar 0:)

Nekaterim pač nikoli nič ni prav... po brezplačnem klicu na 0801000 že vidim nove poste v stilu "A gre tudi vam to-in-ono blazno na jetra pri Siolu?" =)

Hux ::

Vceraj mi je potekel status studenta in zato tudi account pri ARNES-u. Ker rad formalnosti uredim pravocasno, sem ze danes imel pred sabo novo potrdilo o vpisu, ki mi status podaljsuje.

Kdo je tukaj zaj lesen je menda ze odgovorjeno. Rad formalnosti uredis pravocasno huh? Torej zakaj 1 dan po peteku komaj zacnes urejat! LOL :8)

Cokolesnik ::

ok ok ok ok ok ok. zaklente temo!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

status študenta

Oddelek: Šola
336540 (3985) MadMen
»

Delovanje softwara iz MSDN AA

Oddelek: Operacijski sistemi
132186 (1856) SteffanM
»

Nov članek: Pogovor z Gorazdom Božičem, vodjo Si-CERT

Oddelek: Novice / Nova vsebina
313783 (3783) Tilen
»

Kabelski internet - iščem najboljšo opcijo

Oddelek: Omrežja in internet
51245 (1094) iso2000
»

Izogibanje vojaškemu roku z opravljanjem pripravništva ???

Oddelek: Loža
371866 (1154) Leo

Več podobnih tem