Forum » Navijanje » So me okoli prinesli?
So me okoli prinesli?
pesekstyle ::
nevem kaj bi lahko bilo to... jaz sem kupil AMD XP 2000+ pa mam vse nastavljeno na optimalno v biosu. Dobro tam še ne vidiš hitrosti procesorja. Ampak ko pridem v windows in pogledam kaj napiše me skoraj kap...V biosu grem v Frequency/Voltage control... pa piše pri CPU FSB Clock 100Mhz. Kaj to pomeni, da je to normalna hitrost procesorja. Hitrost, ki jo priporoča izvajalec ali kaj drugega.
Tarzan ::
LMAO
preberi par tem v tem forumu (priporočam teme o navijanju in nForce 2 platah) in boš razsvetljen. FSB Frequency ni enako CPU Frequency
FSB × pomnoževalni faktor = CPU Frekvenca
preberi par tem v tem forumu (priporočam teme o navijanju in nForce 2 platah) in boš razsvetljen. FSB Frequency ni enako CPU Frequency
FSB × pomnoževalni faktor = CPU Frekvenca
Tic ::
Front Side Bus dej na 133 in pa multiplayer al kako je ze napisano dei na default, in bos dobil twojga 2000+ ce se nis postimu.
hehe, tacas ko sem to pisu, sta se pojavila 2 nova odgovora ki pravta oz pravi isto ... lol
hehe, tacas ko sem to pisu, sta se pojavila 2 nova odgovora ki pravta oz pravi isto ... lol
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
BlackHole ::
Ma ne, okol so te prnesli, ker je bil včeraj 1. april so imeli to pravico in ti prodali 5 let starega pentiuma.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri procesor, in katero grafično naj kupim?? predlagajte. (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4673 (3883) | gogi13 |
» | Problem z ramiOddelek: Pomoč in nasveti | 1090 (967) | riS16 |
» | Navijanje procesorja Celeron Tualatin 1100Oddelek: Navijanje | 1419 (1099) | Spajky |
» | Nastavitve za EPOX 8RDA+Oddelek: Navijanje | 2236 (1882) | MrX |
» | FSB in ... (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3790 (3229) | morphling1 |