Forum » Pomoč in nasveti » ohišje lc power gaming 975b airwing
ohišje lc power gaming 975b airwing
Tiger_88 ::
Zdravo.
Zanima me ce kdo ve kako odstraniti zgornjo stranico od omenjenega ohisja.namrec rad bi namontiral ventilator.
Druga stvar kar me zanima je pa: cpu se mi ogreje ob normalni uporabi cca na 41 stopin ventilator pa na 4300 obratov.slisi se kukr da mi ga bo zdj zdj odfukal vn. Kaj narediti. V full loudu se mi pa zgreje na 52 stopin, je to ok. Je pa se originalni ventilator. Za zamenjavo pa zal ni trenutno financ
Hvala za odg
Zanima me ce kdo ve kako odstraniti zgornjo stranico od omenjenega ohisja.namrec rad bi namontiral ventilator.
Druga stvar kar me zanima je pa: cpu se mi ogreje ob normalni uporabi cca na 41 stopin ventilator pa na 4300 obratov.slisi se kukr da mi ga bo zdj zdj odfukal vn. Kaj narediti. V full loudu se mi pa zgreje na 52 stopin, je to ok. Je pa se originalni ventilator. Za zamenjavo pa zal ni trenutno financ
Hvala za odg
solatko ::
Temperature imaš normalne in se lahko poigraš v bios-u, ter daš ventilator procesorja na silent. Pričakuj dvig temperature procesorja za cca 5 stopinj, kar pa je še vse dokaj v hladnem območju.
Ventilator se ti bo potem oglasil samo pri fullload-om.
Ventilator se ti bo potem oglasil samo pri fullload-om.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hladilnik za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 5044 (2705) | traxxas |
» | SLI 560Ti navijanjeOddelek: Navijanje | 1674 (1531) | Razer1995 |
» | Rabim hlajenje? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 22767 (21210) | Xserces |
» | barton 2600+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4982 (3726) | SepoX |
» | Koliko se greje vaš mlinčekOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2106 (1404) | tx-z |