Forum » Pomoč in nasveti » HP G7000 inverter?
HP G7000 inverter?
djforever ::
Lp!
Kolegica mi je prinesla prenosnika in sicer se komaj slika vidi, problem pa je ta, da je prenosnik bil v stiku z vodo. Mama je rože zalivala in po nesreči polila napajalnik, tak da je vse v hiši crknilo. Potem pa še je prenosnik delal dva dni, zdaj pa se komaj slika vidi.
Ugotovil sem da je napajalnik zanič, poskusil sem z drugim ekranom pa inverterjom pa je slika enaka, kje bi bil problem?
Prosim za pomoč!!
HVALA IN LP
Kolegica mi je prinesla prenosnika in sicer se komaj slika vidi, problem pa je ta, da je prenosnik bil v stiku z vodo. Mama je rože zalivala in po nesreči polila napajalnik, tak da je vse v hiši crknilo. Potem pa še je prenosnik delal dva dni, zdaj pa se komaj slika vidi.
Ugotovil sem da je napajalnik zanič, poskusil sem z drugim ekranom pa inverterjom pa je slika enaka, kje bi bil problem?
Prosim za pomoč!!
HVALA IN LP
Yacked2 ::
grafična ? če je integrirana pa matična ?
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
djforever ::
ekran je utripal preden je skorja do konca crknil, zdaj se le vidi 5% oz skoraj nič tak je slaba slika:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov laptop se prižge samo ko je narobe obrnjen (wtf?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4596 (3049) | Dzhimen |
» | Piskajoč polnilecOddelek: Strojna oprema | 2372 (2070) | francek1 |
» | Računalnikov ekran prikazuje čudno temo!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3423 (3046) | The Team |
» | HP elitebook 8730w temen zaslonOddelek: Pomoč in nasveti | 1227 (1046) | ;-) |
» | Prenosnik Asus-zaslon v temiOddelek: Pomoč in nasveti | 1041 (878) | solatko |