» »

Sony Vegas Pro 12

Sony Vegas Pro 12

Taura ::

Imam eno veliko težavo in sicer...dosedaj mi je Vegas delal odlično, danes sem ustvaril nov movie za na youtube in enostavno render templatov ni bilo več. Pogledal sem v C:\Users\(user name)\AppData\Roaming\Sony\Render Templates in mapa je prazna. Nevem kako so mi vsi templati izginili ampak ok, začnem reinstallirat Vegas, mi ga lepo naloži, pogledam mapo, spet prazna. Zanima me če je kdo tukaj ki tudi uproablja Vegas Pro in bi bil pripravljen svoje template uploadat na neko stran da si jih lahko poberem dol ker trenutno je Vegas zame neuporaben.

LP, Taura

Taura ::

Nima nihče?

X-Jumper ::

Jaz delam v Vegasu, ampak Render Template-ov nimam. Mislim, da je to domena samo PRO-ja?

starboi ::

Da si sposodim temo. In sicer sem se začel malo igrati z Sony vegas pro 13ko in me zanima če bi mi lahko kakšen strokovnjak omenjenega programa pomagal pri manjši težavi. In sicer sem naredil timelapse posnetek, ki pa sem ga poizkušal z velocity na določenih delih posnetka še malo pohitriti/upočasniti, ampak mi začne posnetek potem na parih delih kar predvajati od začetka. Zakaj je temu tako ? Sem pa poizkusil tudi normalno pohitriti/zmanjšati z ctrl tipko in raztegom z miško levo ali desno, ampak ne bi rad izgubil na dolžini posnetka. Obstaja še kakšna rešitev mogoče ? Lahko tudi kakšen link na YT za vse začetnike, ker bi se rad čimveč naučil :) Hvala za vse info. Lp

r3dkv1c4 ::

Ogromno tutorialov imaš, je pa potrebno veliko časa vložit, da ti zadeve pridejo v rutino.

Že nekaj verzij ima enake zadeve in ukaze, 13 ima nekaj lepotnih popravkov.
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

r3dkv1c4 je izjavil:

Ogromno tutorialov imaš, je pa potrebno veliko časa vložit, da ti zadeve pridejo v rutino.

Že nekaj verzij ima enake zadeve in ukaze, 13 ima nekaj lepotnih popravkov.

Pozdravljeni. Izgleda si niste prebrali moj prispevek, ker sem napisal, da sem poizkusil točno to, kar ste mi prilimali z YT, ampak ni to to, iščem drugo rešitev. Hvala.

r3dkv1c4 ::

ampak mi začne posnetek potem na parih delih kar predvajati od začetka. Zakaj je temu tako

Sem dobro prebral, a to v preview vrže na začetek ali že ko je zadeva renderirana?

P.s.: ni me potrebno vikat.....se počutim mladega, kar na ti bo čisto v redu.;)
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

r3dkv1c4 je izjavil:

ampak mi začne posnetek potem na parih delih kar predvajati od začetka. Zakaj je temu tako

Sem dobro prebral, a to v preview vrže na začetek ali že ko je zadeva renderirana?

P.s.: ni me potrebno vikat.....se počutim mladega, kar na ti bo čisto v redu.;)

Vrže pa že v preview-u na začetek in nadaljuje potem od tam z predvajanjem ... Recimo malo čez minuto dolg timelapse posnetek mi tako naredi 3x... Poizkusil sem vse ... po delih rezati in dodajati pa brez uspeha, rendirati usakega posebej, pa tudi ne.. se naredijo neke sive pike nad posnetkom ( sm jih obkrožil na sliki z črno ) in potem od tam naprej se predvaja posnetek od začetka. Čudno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: starboi ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sony veags

Oddelek: Programska oprema
131109 (912) enjst
»

Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0

Oddelek: Programska oprema