Forum » Omrežja in internet » ddwrt dostop do routerja
ddwrt dostop do routerja
mk818764 ::
Zadnje čase me je nekaj zajebaval router. Kolega je svetoval da naredim na tovarniške nastavite. To sem naredil preko ddwrt menija, me vrže ven, pa ne morem več not. nobeno geslo ne prime. dostop do neta je ostal, čeprav, če bi blo ponastavitev na tovarniške nastavitve bi se moralo tudi to izbrisat, saj router vpostavlja povezavo. Sedaj pa očitno več ne morem v njega, pa delam karkoli. tudi privzeta gesla ne primejo.
reset 30/30/30 ne vem kako izvest, ker se na tipko reset router sploh ne odziva. Aja router je TP-link.
Kako pridem lahko v njega?
reset 30/30/30 ne vem kako izvest, ker se na tipko reset router sploh ne odziva. Aja router je TP-link.
Duhec ::
Kater model TP-Linka ?
Tule so default username&password imena:
http://portforward.com/default_username...
Izklopi touter, stisni in drži tipko za reset (vmes vklopi router) cca. 30.sek.
Tule so default username&password imena:
http://portforward.com/default_username...
Izklopi touter, stisni in drži tipko za reset (vmes vklopi router) cca. 30.sek.
clancy ::
Če prav zastopim, imaš naložen gor dd-wrt.
Naredi reset 30/30/30 in za up. ime vpiši "root", za geslo pa "admin" To bi ,oalo delovati. Sem se glih včeraj ubadal s tem.
Naredi reset 30/30/30 in za up. ime vpiši "root", za geslo pa "admin" To bi ,oalo delovati. Sem se glih včeraj ubadal s tem.
mk818764 ::
sem že rešil. zajebaval me je siolov modem, ker je bil na istem ip 192.168.1.1.
Ko sem onemogočil modem, sem prišel v router kjer sem nastavil dostop preko 192.168.100.1
Sedaj nastavljam na novo router. Zanenkrat vse ok.
Ko sem onemogočil modem, sem prišel v router kjer sem nastavil dostop preko 192.168.100.1
Sedaj nastavljam na novo router. Zanenkrat vse ok.
Spc ::
Zadnje čase me je nekaj zajebaval router. Kolega je svetoval da naredim na tovarniške nastavite. To sem naredil preko ddwrt menija, me vrže ven, pa ne morem več not. nobeno geslo ne prime. dostop do neta je ostal, čeprav, če bi blo ponastavitev na tovarniške nastavitve bi se moralo tudi to izbrisat, saj router vpostavlja povezavo. Sedaj pa očitno več ne morem v njega, pa delam karkoli. tudi privzeta gesla ne primejo.
telnet si probal ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 171374 (36267) | hojnikb |
» | Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17735 (15229) | Vanadium |
» | Linksys WRT54GS - 192.168.1.1 timeoutaOddelek: Pomoč in nasveti | 1499 (1457) | hudychk |
» | DD-WRT ali TOMATO?Oddelek: Omrežja in internet | 2191 (1687) | ManDriver |
» | wrt54gl nenavaden problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2452 (1953) | enxtip |