Forum » Operacijski sistemi » windows 7 in Asus x75vc
windows 7 in Asus x75vc
Angelo ::
Pozdravljeni,
žena si je pred kratkim kupila prenosni računalnik Asus x75v serije in je imel prednaložen win 8 v nemškem jeziku (kupljen v Avstriji). Ker se na win 8 ni spoznala sem ji naložil win 7 nakar sem ugotovil da se niso namestili gonilniki za internet. Po brskanju po spletu sem ugotovil, da na asusovi spletni strani ni podpore gonilnikov za win 7 za to serijo prenosnikov, možnost je samo win 8 in 8.1. Sedaj sem čisto obupan, saj nevem kaj naj storim, prenaložene windowse sem seveda izgubil saj nisem delal backupov, ker nisem tega pričakoval. Kaj še lahko storim? Prosim za pomoč!
Lp
žena si je pred kratkim kupila prenosni računalnik Asus x75v serije in je imel prednaložen win 8 v nemškem jeziku (kupljen v Avstriji). Ker se na win 8 ni spoznala sem ji naložil win 7 nakar sem ugotovil da se niso namestili gonilniki za internet. Po brskanju po spletu sem ugotovil, da na asusovi spletni strani ni podpore gonilnikov za win 7 za to serijo prenosnikov, možnost je samo win 8 in 8.1. Sedaj sem čisto obupan, saj nevem kaj naj storim, prenaložene windowse sem seveda izgubil saj nisem delal backupov, ker nisem tega pričakoval. Kaj še lahko storim? Prosim za pomoč!
Lp
oyoy69 ::
solatko ::
Angelo - Zakaj pa nisi samo naložil slovenski jezik in instaliral enega od start knofov, pa bi imel izgled 7-ice, na veliko bolje delujoči 8-ici?
Sicer pa ni pri instalaciji drugega sistema, nobene potrebe, da se izbriše prednaložen sistem na disku (cca 30GB velika skrita particija), tako da lahko kadarkoli, postaviš računalnik v prednastavljeno pozicijo.
Sicer pa ni pri instalaciji drugega sistema, nobene potrebe, da se izbriše prednaložen sistem na disku (cca 30GB velika skrita particija), tako da lahko kadarkoli, postaviš računalnik v prednastavljeno pozicijo.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 441683 (7364) | jedateruk |
» | Napaka z network adapterjem Asus LaptopOddelek: Pomoč in nasveti | 795 (699) | GTX970 |
» | Okvara mrežne kartice?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1584 (1182) | s6c-gEL |
» | ASUS N550JV - WIN 7 DRIVERS?Oddelek: Pomoč in nasveti | 11642 (10650) | benjaminson |
» | USB wireless card težavaOddelek: Strojna oprema | 754 (670) | RazzorX |