» »

windows 7 in Asus x75vc

windows 7 in Asus x75vc

Angelo ::

Pozdravljeni,

žena si je pred kratkim kupila prenosni računalnik Asus x75v serije in je imel prednaložen win 8 v nemškem jeziku (kupljen v Avstriji). Ker se na win 8 ni spoznala sem ji naložil win 7 nakar sem ugotovil da se niso namestili gonilniki za internet. Po brskanju po spletu sem ugotovil, da na asusovi spletni strani ni podpore gonilnikov za win 7 za to serijo prenosnikov, možnost je samo win 8 in 8.1. Sedaj sem čisto obupan, saj nevem kaj naj storim, prenaložene windowse sem seveda izgubil saj nisem delal backupov, ker nisem tega pričakoval. Kaj še lahko storim? Prosim za pomoč!

Lp

oyoy69 ::

po podatkih iz asusovega supporta je v prenosniku Atheros AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller, driver najdeš tukaj, za wi-fi pa je vgrajen Atheros AR9285 PCI-E Wireless Network adapter in najdeš driverje tukaj.

solatko ::

Angelo - Zakaj pa nisi samo naložil slovenski jezik in instaliral enega od start knofov, pa bi imel izgled 7-ice, na veliko bolje delujoči 8-ici?

Sicer pa ni pri instalaciji drugega sistema, nobene potrebe, da se izbriše prednaložen sistem na disku (cca 30GB velika skrita particija), tako da lahko kadarkoli, postaviš računalnik v prednastavljeno pozicijo.
Delo krepa človeka

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490441683 (7364) jedateruk
»

Napaka z network adapterjem Asus Laptop

Oddelek: Pomoč in nasveti
8795 (699) GTX970
»

Okvara mrežne kartice?

Oddelek: Pomoč in nasveti
91584 (1182) s6c-gEL
»

ASUS N550JV - WIN 7 DRIVERS?