Forum » Loža » Nove sonyjeve 3.5mm slušalke delujejo samo na Sony napravah?
Nove sonyjeve 3.5mm slušalke delujejo samo na Sony napravah?
shadeX ::
Torej stare HTC-jeve slušalke so šle rakom žvižgat. Malo mi jih je žal ker so bile res odlične slušalke. Torej spomnim se da ima brat Xperio Arc S, in ne uporablja slušalk zato sem vzel njegove (še zapakirane). Priklopim jih v HTC-ja in zvok je blazno slab (kakor da bi bil oddaljen + to da je zelo hreščalo ). Nato jih priklopim še v samsungov telefon, spet isto. Nato poskusim še na PC in zadeva je spet bila ista. Nato jih priklopim v njegov telefon in delujejo super.
Ker bom sedaj poleti med zunanjimi aktivnostmi potreboval slušalke jih bi rad kupil kakšne neuporabljene z bolhe, zato me zanima v čem je fora da se ne nahecam kadar bom kupoval. Zakaj te slušalke delajo samo na njegovem telefonu? (So pokvarjene, ali je sony poskrbel da delujejo samo na sony napravah? )
Btw, če ima kdo kakšne slušalke zapakirane in jih ne rabi se priporočam.
Ker bom sedaj poleti med zunanjimi aktivnostmi potreboval slušalke jih bi rad kupil kakšne neuporabljene z bolhe, zato me zanima v čem je fora da se ne nahecam kadar bom kupoval. Zakaj te slušalke delajo samo na njegovem telefonu? (So pokvarjene, ali je sony poskrbel da delujejo samo na sony napravah? )
Btw, če ima kdo kakšne slušalke zapakirane in jih ne rabi se priporočam.
negotiator ::
Verjetno je eq na sony-jevem telefonu pač prilagojen sony-jevim slušalkam, eq na tvojem htc-ju pa na htc-jeve slušalke. Poskusi malo prilagoditi eq in poročaj.
All easy problems have already been solved.
Highlag ::
Telefonske slušalke imajo običajno integrirano še kakšno tipko, anteno... Te stvari se pa med proizvajalci razlikujejo. Sploh ni nujno, da lahko kakšna star deluje na drugi opremi. Koliko obročev pa imaš na konektorju slušalk? Običajne slušalke imajo samo tri kovinske ločene dele. Konica, ki je L ali D kanal, prvi obroč, ki je D ali L kanal, ter zadnji večji, ki je masa. Telefonske imajo običajno 4.
Never trust a computer you can't throw out a window
Telefonske imajo običajno 4
Ja, še mikrofon. Ampak vseeno delujejo na običajnem pametnem telefonu.
No, te imajo še mikrofon zraven.
Si poskusil nastaviti equalizer?
Si poskusil nastaviti equalizer?
shadeX ::
Sem in je boljše mogoče za 5%. Basov nikakor ne morem usposobiti. Zvok je tak kot da bi poslušal koncert v dvorani.
Je pa zanimivo če iztaknem do polovice dela normalno.
Je pa zanimivo če iztaknem do polovice dela normalno.
balocom ::
To je to ker maš na zadnjih dveh obročkih oz. zadnjem obročku in "sleevu" (ang) zamenjano maso in mikrofon. OTMP < - > CTIA adapter potrebuješ, recimo tole: http://www.ebay.com/itm/Rubber-Earphone...
Jp, za zmedo je kriv tudi Apple, ki ni uporabil istega razporeda kot Nokia, nato pa so nekateri sledili enemu, drugi drugemu standardu, nato pa še malo zamenjali standard.
Jp, za zmedo je kriv tudi Apple, ki ni uporabil istega razporeda kot Nokia, nato pa so nekateri sledili enemu, drugi drugemu standardu, nato pa še malo zamenjali standard.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 26841 (1694) | estons |
» | Bo iPhone res brez 3,5-mm stereo priključka in kaj to pomeni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 51790 (45001) | matobeli |
» | mikrofon kot dodatek za smartphoneOddelek: Loža | 3178 (2979) | einstein :P |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3005 (2259) | shadeX |
» | Ušesne slušalkeOddelek: Zvok in slika | 1703 (1431) | neres |