Forum » Operacijski sistemi » primerjava med dos in windows me operacijski sitemi
primerjava med dos in windows me operacijski sitemi
aleksandra89 ::
pozdravljeni,
za seminarsko nalogo imam za napisat primerjavo oz. kritično mišljenje med dosom in windows me. naprošam bilo koga da mi pri tem pomaga oz. da mi pomaga pri iskanju virov.... v seminarsko morem vključit naslednje naslove zmogljivost,Multitasking, Search, Varnost, Vgrajene aplikacije, uporabniški vmesnik
hvala, hvala =)
za seminarsko nalogo imam za napisat primerjavo oz. kritično mišljenje med dosom in windows me. naprošam bilo koga da mi pri tem pomaga oz. da mi pomaga pri iskanju virov.... v seminarsko morem vključit naslednje naslove zmogljivost,Multitasking, Search, Varnost, Vgrajene aplikacije, uporabniški vmesnik
hvala, hvala =)
aleksandra89 ::
ne pomaga virtualbox ker nimam vizualizacije u biosu in wikipedijau tud nč sm že use preiskala
broken/link ::
tko manj kot minuta googlanja "compare windows me dos"
4 al 5 link: http://www.differencebetween.info/diffe...
tud če "nimaš virtualizacije v biosu" lahko uporabiš virtualbox/vmware :)
4 al 5 link: http://www.differencebetween.info/diffe...
tud če "nimaš virtualizacije v biosu" lahko uporabiš virtualbox/vmware :)
Hayabusa ::
aleksandra89 je izjavil:
ne pomaga virtualbox ker nimam vizualizacije u biosu in wikipedijau tud nč sm že use preiskala
Slab izgovor, vbox dela tudi brez vizualizacije v biosu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namestitev Windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 2337 (1963) | Hayabusa |
» | Izšel Wine 1.2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11929 (10309) | poweroff |
» | XP način v Windows 7 brez strojnih omejitevOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10174 (8836) | jRk0 |
» | Napadi iz virtualnih strojevOddelek: Novice / Varnost | 3521 (3521) | MrStein |
» | Problem z kompjuterjem. HELP!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1046 (937) | VASkO |